Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Звання "Заслужений працівник соціальної сфери" знайшло свого власника на Городоччині

Дата: 15.11.2019 13:26
Кількість переглядів: 2424

13 листопада 2019 року Департаментом соціального захисту населення облдержадміністрації проведено семінар-нараду директорів територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг), Центрів надання соціальних послуг з приводу моделювання базової мережі закладів для надання соціальних послуг та прийняття нового Закону України «Про соціальні послуги», за підтримки канадської неурядової організації «Stabilization Support Services» та в рамках реалізації проекту «Радник з питань внутрішньо переміщених осіб».

Приємною подією стало вручення Подяки за співпрацю Департаменту соціального захисту населення від Радника Мінсоцполітики з питань соціальної згуртованості, а також привітання директора Городоцького територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Надії Шевченко з нагоди присвоєння їй Указом Президента України звання «Заслужений працівник соціальної сфери».

В роботі наради взяли участь директор Департаменту Світлана Лукомська, спеціалісти Департаменту, директори територіальних центрів області та Центрів надання соціальних послуг.

Система соціального захисту населення на регіональному рівні охоплює 27 територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг) та 3 Центри надання соціальних послуг.

В ході наради обговорено питання моделювання базової мережі закладів для надання соціальних послуг в процесі децентралізації та питання прийняття нового Закону України «Про соціальні послуги». Радником Мінсоцполітики з питань соціальної згуртованості проведено тренінг на тему: «Конфліктно та гендерно - чутливі підходи до діяльності та при прийнятті рішень».

За підсумками семінар-наради зроблено висновки про необхідність реформування надання соціальних послуг, зокрема в об’єднаних територіальних громадах шляхом закріплення відповідних реформ на законодавчому рівні та збереження мережі закладів соціального обслуговування.

Директорам територіальних центрів дано доручення щодо посилення співпраці з головами громад в частині надання соціальних послуг населенню, яке проживає на території громад.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь