Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Перелік робіт, проведених КП «Городоккомунсервіс» за період з 04.11.2019 року по 15.11.2019 року

Дата: 15.11.2019 15:37
Кількість переглядів: 716

Працівники дільниці з водопостачання та водовідведення проклали 200м водопровідної мережі по вул.Призаводська. Ліквідували прориви водопровідних мереж по вул.Ватутіна, вул.Тичини, вул.50-річчя, вул.Невського, вул.Саксаганського, вул.Бухти, вул.Б.Хмельницького, вул.Привокзальна, вул.Призаводська, вул.Лесі Українки. Протягом чотирьох  днів комунальники працювали над ліквідацією  прориву, що стався на напірному водонапірному азбестовому колекторі по вул.Грушевського. В ході проведення робіт  було замінено 4м напірного колектора. Ліквідовано  каналізаційні затори по вул.Миру, вул.Чкалова, вул.Заводська Площа, вул.Ванагса, вул.Індустріальна. На станції другого підйому води відремонтовано центробіжний насос.

Чимало робіт в галузі водопровідного господарства проведено в старостинських округах громади. В с.Остапківці замінено 500м  аварійної ділянки водопровідної мережі.  За інформацією виконуючого обов’язки старости Остапковецького старостинського округу С. Волошина, у  15 домогосподарств нарешті  з’явилось  централізоване водопостачання, яке було відсутнє протягом останніх двох років.

В с.Стара Пісочна проведено ремонтні роботи водогону, що проходить по вул.Центральна та вул.Лесі Українки.

В с.Чорниводи на артезіанській  свердловині №2 замінено насосне обладнання та проведено заміну металевих труб на пластикові. Також замінено 15м  аварійної ділянки водопровідної мережі по вул.Центральна в с.Чорниводи. Також в даному населеному пункті замінено 600м мережі вуличного освітлення по вул.Костенка.

Завдяки сприятливим погоднім умовам протягом двох тижнів виконано значний обсяг робіт з впорядкування доріг. В Чорниводському старостинському окрузі технікою комунального підприємства розвезено 420т щебеню. Прогрейдеровано та проведено планування щебеневим покриттям 3,5 км дорожнього покриття.

В місті впорядковано  вулицю  Котовського та провулок Річний. Проведено планування щебеневим покриттям даних вулиць. В ході підготовки до зимового періоду розвезено посипкову протиожеледну суміш по місту.

 

Відділ містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Городоцької міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь