Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Покладання квітів з нагоди Дня Гідності та Свободи

Дата: 21.11.2019 15:50
Кількість переглядів: 684

З нагоди Дня Гідності та Свободи, сьогодні, 21 листопада,  відбулося покладання квітів до пам’ятного знаку захисникам України, які віддали своє життя за збереження єдності і цілісності української держави в урочищі Стара гребля.

Вшанувати усіх тих, хто ціною власного життя захищав мир та спокій на власній землі, прийшли керівник апарату районної державної адміністрації Наталія Попадин,  заступник голови районної ради Руслан Райтаровський, перший заступник міського голови Сергій Літвінчук, представники влади міста, району та громадськості.

Усіх полеглих за незалежність та свободу України вшанували хвилиною мовчання, а після того - поклали квіти до пам’ятного знаку.

День Гідності та Свободи – свято в Україні, що відзначається щороку 21 листопада на честь початку цього дня двох революцій: Помаранчевої революції та Революції Гідності.

День Гідності та Свободи відзначається для утвердження в Україні свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь  інформації про події в Україні, а також вшанування патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року — лютому 2014 року постали на захист цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь