Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

В Городоцькій громаді відкрили ще одну новозбудовану амбулаторію загальної практики сімейної медицини

Дата: 28.11.2019 14:20
Кількість переглядів: 1777

Сьогодні, 28 листопада, відбулось відкриття ще однієї сучасної новозбудованої амбулаторії загальної практики сімейної медицини на території Городоцької  ОТГ в с.Купин.

У рамках програми надання якісної медицини в сільській місцевості маємо вже другу амбулаторію в громаді, 11 з 27 в Хмельницькій області.

В урочистостях взяли участь  перший заступник голови Хмельницької ОДА Володимир Кальніченко, депутат обласної ради Володимир Поворозник, директор центру громадського здоров’я Наталія Ткачук, начальник управління регіонального розвитку та будівництва Хмельницької ОДА Віра Бригадир, директор Державного підприємства «Обласна служба єдиного замовника» Андрій Колесник, перший заступник голови РДА Сергій Зборовський, заступник голови районної ради Руслан Райторовський, виконуюча повноваження міського голови, секретар міської ради Олена Гріх, головний лікар комунального некомерційного підприємства «Городоцький районний центр ПМСД» Анатолій Андрійчук, виконуючі обов’язки старост, медичні працівники, жителі громади, духовенство та інші.

Хорошим помічником сімейному лікарю амбулаторії стане отриманий новий повнопривідний автомобіль «Renault» для обслуговування населення, який оснащений за сучасними технічними параметрами.

На сьогоднішній день, важливим є забезпечення доступності до кваліфікованої медичної допомоги для мешканців сільських населених пунктів. Усі жителі громади мають бути в рівних умовах і отримувати якісну своєчасну первинну медичну допомогу.

Новозбудовані амбулаторії дозволять створити належні умови медичного обслуговування. Цьому сприяє і реформа децентралізації та медицини, і державні та місцеві програми різних напрямків, і співпраця всіх гілок влади.

Відкриття новозбудованих амбулаторій - яскравий приклад того, як спільно потрібно робити гарні справи на благо людей.

Головним побажанням для усіх присутніх було мати міцне здоров’я, аби від сімейних лікарів отримувати лише консультації та профілактичні поради.

Право перерізати стрічку та першим увійти до амбулаторії мали учні одинадцятого класу Великолевадського ліцею, справжній господар – сімейний лікар, керівництво області, району, ОТГ та жителі громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь