Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Остання 26 сесія Городоцької міської ради в 2019 році

Дата: 23.12.2019 16:22
Кількість переглядів: 1050

Сьогодні, 23 грудня, в залі засідань  Городоцької міської ради відбулося засідання чергової 26-ї сесії VII -го скликання, на якій депутати ухвалили низку важливих для громади питань. Варто зазначити, що 26 сесія стала останньою сесією Городоцької міської ради у цьому році.

Всі питання порядку денного попередньо розглядалися на постійних депутатських комісіях, рекомендації та висновки доопрацювали, тому робота сесії пройшла в конструктивному руслі.

Перед початком сесії міський голова Василь Підлісний подякував депутатам за плідну працю, за те, що докладали всіх зусиль задля процвітання нашої громади та привітав із прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим, побажав добра і щастя, миру і злагоди, успіхів і достатку в Новому році.

На сесії депутати розглянули 76 питань порядку денного та прийняли 76 рішень міської ради.

Серед питань, що розглядалися на даній сесії депутати приділили особливу увагу  проектам: про внесення змін до бюджету Городоцької міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік та бюджету Городоцької міської об’єднаної територіальної громади на  2020 рік.

Затвердили ряд програм, що стосуються різних сфер життєдіяльності громади: програму економічного  та соціально розвитку  Городоцької міської об’єднаної територіальної  громади на 2020 рік, програму розвитку фізичної культури і спорту у Городоцькій ОТГ на 2020 рік, програму  фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Городоцький центр первинної медико-санітарної допомоги» Городоцької районної ради на 2020 рік , програму забезпечення  діяльності    місцевої пожежної  охорони     на території   Городоцької   об’єднаної територіальної громади   на   2020 рік та ін..

Проголосував депутатський корпус за внесення змін до цільової Програми «Обдарована дитина» на 2020-2023 роки та за внесення змін до Програми Городоцької міської ради «Шкільний автобус» на 2018-2021 роки. Затвердили Програму з організації харчування учнів закладів загальної середньої освіти Городоцької міської ради на 2020 рік.

Далі депутатами було підтримано питання про розроблення містобудівної документації населених пунктів  Городоцької міської ради (об’єднаної територіальної громади) на 2020-2023 роки та про передачу в оренду КП «Городоккомунсервіс» майна (транспортних засобів) комунальної власності Городоцької міської ради.

Підтримали також проект рішення щодо створення Центру надання адміністративних послуг Городоцької міської ради (ЦНАП) та затвердили Положення про Центр надання адміністративних послуг Городоцької міської ради, Положення  про відділ організації надання адміністративних послуг виконавчого комітету Городоцької міської ради, Регламенту Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Городоцької міської ради, Переліку адміністративних  послуг, які  надаються через ЦНАП.

Важливим також був блок земельних питань, де депутати підтримали майже всі проекти рішень.

За результатами розгляду більшістю голосів депутатського корпусу міської ради було підтримано майже всі проекти рішень, окрім проекту рішення «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок із земель запасу сільськогосподарського призначення для ведення городництва, на території  Городоцької міської ради, з метою передачі їх в оренду.»

Практично одноголосно були прийняті інші проекти рішень, які були внесені на розгляд пленарного засідання.

Начальник Городоцького відділу поліції ГУНП в Хмельницькій області Юрій Краковецький прозвітував про роботу за 2019 рік, обговорили шляхи та напрямки роботи на 2020 рік, а також заслухали звіт начальника Городоцького районного сектору головного управління ДСНС України у Хмельницькій області Олексія Стремінського.

Підвівши підсумки плідного 2019 року, по завершенні сесії присутні депутати зробили пам’ятне фото на згадку.

На цьому 26 чергова сесія міської ради була оголошена закритою. З результатами поiменного голосування можна ознайомитись на сайті міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь