Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Новорічне свято у реабілітаційному центрі

Дата: 02.01.2020 11:43
Кількість переглядів: 654

27 грудня 2019 року в Городоцькому районному центрі комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю було гамірно, весело й загадково. У переддень Нового 2020 року з цікавими пригодами до вихованців Центру прийшли Дід Мороз і Снігуронька.

Було цікаво спостерігати за дітьми, які свої сценічні ролі виконували бездоганно. Гості та батьки з захопленням дивились на новорічне дійство. По завершенні свята Дід Мороз і Снігуронька роздали чудові подарунки та солодощі дітям.

Колектив та вихованці Центру висловлюють щиросердечне спасибі О.Герезі, народному депутату Верховної ради України, В. Якубовському, голові Городоцької районної організації політичної партії ''За конкретні справи'', В. Підлісному, міському голові, О. Бистрицькій, керуючій справами виконавчого комітету Городоцької міської ради, С. Зборовському, першому заступнику голови Городоцької районної державної адміністрації, О.Зелінській, голові Городоцької районної ради, О. Воротноиу, виконавчому директору ТОВ ''Агрохолдинг-2012'', В.Гудимі, В.Залуцькому, приватним підприємцям, членам громадської спілки Центр інновацій ''Сходи в майбутнє'', О. Фурман, керівнику ансамблю спортивного бального танцю ''КАСКАД'' Городоцького районного будинку культури, Снігуроньці  - Насті Чернишовій, учениці Городоцького ліцею N 2 за тепло сердець, розуміння, підтримку, щедрість та чудові новорічні вітання й подарунки, подарунки до Нового року!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь