Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Відбулись громадські слухання

Дата: 29.01.2020 09:56
Кількість переглядів: 561

У селі Варівці 28 січня відбулись громадські слухання на тему обговорення та надання пропозицій до постійної комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою Городоцької міської ради щодо надання безоплатно у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства відповідно до розпорядження міського голови від 17.01. 2020р. №18/2020-р. «Про проведення громадських слухань на території старостинського округу №1 Городоцької  міської об’єднаної територіальної громади». Ініціатором громадських слухань виступив виконуючий обов’язки старости села Варівці Олександр Бик.

У сільському клубі зібрались 57  місцевих жителів з правом голосу та понад 50 осіб з правом дорадчого голосу аби висловити свою думку стосовно порядку денного.

На слуханнях були присутні: заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Роман Конюшко, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету міської ради  Ольга Бистрицька, начальник відділу екології та земельних ресурсів виконавчого комітету міської ради Віталій Зюбрицький,  начальник відділу юридично – кадрової роботи виконавчого комітету міської ради Костянтин Черевик, в.о. старости с.Варівці Олександр Бик, депутат Городоцької районної ради Леонід Лук’янов та інші.

Обговорюючи питання щодо  надання безоплатно у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства відповідно до поданих заяв до Городоцької міської всі присутні з правом голосу мали можливість голосувати окремо по кожній кандидатурі заявників.

По завершенню громадських слухань секретарем та членами лічильної комісії було складено відповідний протокол, який у триденний термін буде надісланий до Городоцької міської ради для подальшого розгляду.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь