Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Відбулась апаратна нарада

Дата: 03.02.2020 16:54
Кількість переглядів: 693

Під керівництвом міського голови Василя Підлісного відбулася щомісячна апаратна нарада, на якій обговорили нагальні питання та першочергові завдання.

Нарада проходила за участю секретаря міської ради Олени Гріх, керуючої справами (секретаря) виконавчого комітету Ольги Бистрицької, керівників структурних підрозділів та відділів Городоцької міської ради, в.о. старост старостинських округів Городоцької ОТГ.

На засідання був запрошений Анатолій Андрійчук, головний лікар Городоцької РЦПМСД районної ради, який пояснював специфіку роботи амбулаторій та ФАПів в сучасних умовах, порядок підписання декларацій з сімейними лікарями та графіки прийомів жителів в населених пунктах громади. Особлива  увага приділялась послугам, які можуть надаватися в амбулаторіях, і хто їх може надавати, адже у зв’язку з реформою в медицині, деякі медичні послуги будуть надаватися тільки в лікарні під наглядом лікарів.

Під час наради керівники структурних підрозділів Городоцької міської ради інформували про поточний стан справ за відповідними напрямками роботи та окреслили планові завдання на наступний період. А саме - детально зупинялись на питанні подання електронних декларацій державними службовцями та посадовими особами органів місцевого самоврядування, проведенні державних закупівель відповідно до змін в законодавстві, завершенні розробки паспортів бюджетних програм, реорганізації установ культури та ін.

Начальник відділу освіти Сергій Рибак проінформував усіх присутніх, що з 4 лютого 2020 року усі заклади освіти Городоцької ОТГ перебуватимуть на карантині включно до 7 лютого 2020 року у зв’язку з великою кількістю хворих дітей в цих навчальних закладах.

По завершенню апаратної наради було надано ряд рекомендацій та доручень керівникам структурних підрозділів  та визначено терміни виконання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь