Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Реформи - це командна робота

Дата: 10.02.2020 08:08
Кількість переглядів: 839

День відкритих дверей відбувся, 7 лютого у ULEAD Хмельницький регіональний офіс.

У заході взяли участь представники Програми «ULEAD з Європою / ULEAD with Europe», Хмельницька обласна державна адміністрація, Хмельницька обласна рада, представники об’єднаних територіальних громад області, ЗМІ.

«Ми хочемо спільно із вами спланувати діяльність та напрацювати спільні завдання, щоб робота команди максимально відповідала потребам громад», – зазначила керівниця відділу з питань регіональної діяльності «U-LEAD з Європою» Олена Томнюк.

Про напрацювання, досягнення та перспективи роботи розповіла Анна Буняк, менеджерка північного ХАБу Програми «U-LEAD з Європою». Вона зазначила, що Програма продовжуватиме працювати як із громадами, так і на національному рівні.

Керівник Хмельницького регіонального офісу Програми «U-LEAD з Європою» Дмитро Василенко зазначив, що це символічний старт роботи офісу цього року, адже вже є чималі напрацювання за час діяльності Програми та її представників на Хмельниччині.

«Команда регіонального офісу продовжить працювати над створенням і розвитком громад, готова допомагати, консультувати і спільно напрацьовувати історії успіху, які стануть прикладом для тих, хто ще не вірить в досягнення реформи», – каже Дмитро Василенко.

Присутність на заході представників обласної влади ще раз свідчить про те, що впровадження реформи – це командна робота і зусилля кожного стають черговою цеглиною у загальних успіхах і рейтингах нашої області.

«Дякуємо U-LEAD за роботу на території області. Ми завжди будемо надійними і ефективними партнерами у впровадженні реформи і розвитку спроможності громад. Так, як і працювали усі ці роки, з моменту впровадження реформи децентралізації в області», – зазначив Начальник відділу з питань внутрішньої політики, адміністративно-територіального устрою та інформаційного забезпечення виконавчого апарату обласної ради Віктор Ніконішин.

Заступниця начальника Управління регіонального розвитку та будівництва Світлана Пасічник поінформувала присутніх про нововведення, які затвердив Кабмін при визначенні спроможності громад. Запевнила також, що Хмельницька ОДА, спільно з усіма стейкхолдерами, сприятимуть громадам у їх розвитку.

В рамках заходу Дмитро Василенко представив плани роботи Регіонального офісу та команди, ще раз нагадав про компетенції кожного представника і завдання в межах Програми. Голови громад презентували так звану карту успіхів співпраці їхніх територій із Програмою U-LEAD.

В результаті спільної роботи усі присутні напрацювали також 20 завдань на 2020 рік за якими працюватимуть із ULEAD з Європою / ULEAD with Europe.

Нагадаємо, що Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку ULEAD з Європою / ULEAD with Europe підтримує децентралізацію та регіональну політику в Україні, реалізується за участі ряду донорів та спільно фінансується Європейським Союзом та його державами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

Джерело:ULEAD Хмельницький регіональний офіс

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь