Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Ангели, що тримають Українське небо

Дата: 20.02.2020 15:41
Кількість переглядів: 670

Ніколи не зітруться у пам’яті події зими 2014 року. Вони перевернули свідомість багатьох людей, показали, що українці – нація, гідна кращого майбутнього.

Минає шостий рік з часу трагічних подій, внаслідок яких загинуло та померло від тяжких ран більше ста учасників Революції Гідності – Героїв Небесної Сотні. Ті доленосні події назавжди закарбувалися у наших серцях нестерпним болем.

Тож сьогодні, 20 лютого, у День Героїв Небесної Сотні відбувся захід в центральній бібліотеці під назвою «Ангели, що тримають Українське небо». На заході були присутні представники Городоцького району та громади, духовенство та учні Городоцького ліцею №1.

Усі присутні мали змогу подивитись коротке відео, про те, що саме відбувалось в цей день у Києві 20 лютого 2014 року, послухати вірш матері, в якої загинув син на майдані від пострілу снайпера…

Після заходу усі присутні поклали квіти до пам’ятних знаків «Героїв Небесної Сотні» та «Нескоренні» на центральні площі міста.

У мікрорайоні цукрового заводу біля пам’ятника «Героям Небесної Сотні» відбувся урочистий захід за участю керівництва району та міста, представників районної організації політичної партії «За конкретні справи», педагогічного та учнівського колективу Городоцького ліцею №2, громадськості. Учасники заходу вшанували героїв, що загинули під час трагічних подій Революції Гідності хвилиною мовчання та поклали квіти до пам’ятного знака.

Відповідні зібрання з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні відбувалися також у сільських населених пунктах Городоцької об’єднаної територіальної громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь