Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Невелика, але дуже важлива для працівників пробації дата...

Дата: 25.02.2020 16:18
Кількість переглядів: 667

5 лютого 2020 року в Україні відзначили невелику, але дуже важливу для працівників пробації дату - п’ять років з дня фактичного утворення пробації в Україні.

Пробація – це система наглядових та соціально-виховних заходів, що застосовуються за рішенням суду та відповідно до закону до засуджених, виконання певних видів кримінальних покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, та забезпечення суду інформацією, що характеризує обвинуваченого.

Упродовж п’яти років пробація змінювалась та вдосконалювалась, і всі ми вдосконалювались разом з нею. За ці п’ять років працівники Городоцького районного сектору філії Державної Установи «Центр пробації» у Хмельницькій області  провели безліч робочих зустрічей, брали участь у засіданнях апаратних нарад, спостережних комісій та круглих столів.

Персонал Городоцького районного сектору сформував тісні професійні взаємовідносини з органами місцевого самоврядування, бюро безоплатної вторинної правової допомоги, центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, співробітниками служби у справах дітей, державною виконавчою службою, відділенням поліції, співробітниками суду та прокуратури. Адже реалізовуючи завдання пробації, персонал сектору координує свою діяльність так, щоб допомогти клієнту, отримати якісні послуги від цих фахівців, які завжди ідуть назустріч.

Прикладом цього є проведення зустрічі працівників Городоцького районного сектору з питань пробації з працівниками Городоцького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, працівником відділу «Городоцьке бюро правової допомоги Хмельницького місцевого центру з надання БВПД», начальником Городоцького відділу Державної виконавчої служби.

На зустрічі яка відбувалась 24 лютого 2020 року працівники уповноваженого органу пробації розповіли присутнім про переваги пробації для особистості правопорушника та громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь