Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Слухали звіти та затвердили символіку міста

Дата: 28.02.2020 16:32
Кількість переглядів: 981

       28 лютого 2020 відбулась чергова сесія міської ради, під головуванням міського голови В. Підлісного.   Для розгляду депутатам пропонувалось 82   питання  порядку денного. Основним  - було питання про звіт міського голови  за 2019 рік.  Про роботу депутатського корпусу  звітувала секретар міської ради О. Гріх, а також заслухали депутати звіти про виконання бюджету, про  виконання програми соціально - економічного розвитку об’єднаної територіальної громади, звіт комунального підприємства «Городокомунсервіс» за  2019 рік.

     Дискусійним стало питання про затвердження символіки м. Городок,  яке   доповідав  начальник відділу культури, національностей, релігій та туризму  міської ради  О.Федоров.

 В полеміці та обговореннях, враховуючи висновок  Українського  Геральдичного товариства, прийшли до висновку, що усім нормам та вимогам сучасного герботворення відповідає проект автора  В. Ільїнського, голови обласного  геральдичного товариства  Хмельницької області, за що і проголосували депутати.

      Питання, що стосувалися надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства за межами населених пунктів сільських населених пунктів  Городоцької міської ради , зняли з розгляду.   

      Вирішили питання  щодо  надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок із земель запасу зі зміною виду цільового призначення  в межах категорії «землі сільськогосподарського  призначення» для ведення городництва, за межами міста Городок Городоцької міської ради (мікрорайон «Кошарна» та «Автовокзал»), з метою передачі їх в оренду.

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь