Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Засідала протиепідемічна комісія...

Дата: 20.03.2020 16:33
Кількість переглядів: 1113

     20 березня 2020 року, під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа Конюшка відбулось засідання надзвичайної протиепідемічної комісії при виконавчому комітеті Городоцької  міської ради.

     Члени комісії обговорили  стан справ на території громади  та накреслили протиепідемічні  (профілактичні) заходи на найближчий час.

      Мова йшла про дозволену торгівлю продуктами харчування, пальним, засобами гігієни та засобами зв’язку, лікарськими засобами та виробами медичного призначення.

     Особлива увага придалась роботі ринків та, зокрема, суботнього, які діють на території міста. Відповідно  до розпорядження міського голови №91 /2020-р від 16.03.2020 року  робота ринків  на період карантину має бути  призупинена.

      Члени комісії також акцентували увагу  на призупиненні надання послуг з перевезення пасажирів, про створення при територіальному центрі  диспетчерської групи, яка б  могла  збирати інформацію про потребу  медикаментів та продуктів харчування  для  осіб з обмеженими можливостями тощо.

        Заступник головного лікаря   КНП «Городоцький   районний центр  ПМСД», Н.Яворина, наголосила на продовженні роботи  щодо виявлення осіб, які повернулися або  приїхали з роботи чи відпочинку з країн, де зафіксовані масові захворювання на COVID-19, на необхідності самоізоляції та обов'язковому зверненні їх до сімейного лікаря за місцем реєстрації.

  За рішенням комісії,  рекомендуємо мінімізувати походи в магазини, не забувати про загальну гігієну, вологе прибирання  приміщень та їх дезінфекцію.

   Будьмо здорові!

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь