Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Звернення міського голови з приводу запровадження всеукраїнського карантину для запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID-19

Дата: 22.03.2020 14:58
Кількість переглядів: 3040

Шановні жителі громади!

   На даний час усі ми перебуваємо у складній ситуації через оголошену пандемію нового коронавірусу. Тому, ми маємо адекватно реагувати на ситуацію: не панікувати, а бути свідомими та відповідальними не лише за себе, але й за оточуючих. 

   В Україні до 3 квітня запроваджені карантинні заходи, відповідно, на території нашої громади уже припинено навчання в усіх освітніх закладах. 

  Звертаюся до батьків: ваші діти повинні бути вдома, а не в місцях масового скупчення людей. 

   Звертаюся до роботодавців: з розумінням поставитися до працівників, у кого діти дошкільного та молодшого шкільного віку, переглянути графіки роботи, по можливості надати відпустки, організувати дистанційні форми роботи. 

   Закликаю бізнес та підприємців, щоб на період карантину призупинити роботу в усіх розважальних, спортивних, культурних закладах та особливо в місцях скупчення людей - на базарах.

   Я розумію, що це важкий крок для вас, але це світовий досвід у стримуванні поширення коронавірусу.

   Звертаюся до всіх жителів Городоцької громади, в першу чергу, берегти себе та оточуючих, дослухатися до рекомендацій лікарів і при перших ознаках респіраторних захворювань – слід звернутися до свого сімейного лікаря.  У жодному випадку не їхати до лікаря громадським транспортом, щоб не наражати на небезпеку інших. Лікар приїде до вас додому. 

   І ні в якому разі не займатеся самолікуванням.

   Хочу приділити увагу необхідності самоізоляції людей, котрі приїхали з роботи, чи відпочинку з країн, де зафіксовані масові захворювання на COVID-19. Протягом 14 днів не виходьте в місця масового перебування людей. Залиштесь вдома, повідомте телефоном свого сімейного лікаря про те, що Ви прибули з закордону, а також, у разі,  виникнення симптомів респіраторних захворювань. Будьте свідомі того, що від Ваших дій залежить здоров’я, а може навіть і життя оточуючих. 

   Ситуація  контрольована, але хочу наголосити, що від дій кожного з нас залежить, як ми впораємося з цим великим викликом.

   Міською радою напрацьовано заходи, які допоможуть зменшити поширення коронавірусу на території громади. Ви зможете ознайомитися з ними на офіційному сайті Городоцької ОТГ.

   Закликаю – будьте свідомими.  У цей непростий час убезпечте себе, своїх рідних та близьких.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь