Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

«Ніхто не забутий, ніщо не забуте!»

Дата: 08.05.2020 14:09
Кількість переглядів: 518

8–9 травня Україна традиційно вшановує День пам’яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. У ці дні важливо нагадати про непересічну роль українців у перемозі Об’єднаних Націй у Другій світовій війні, висловити повагу всім борцям проти нацизму, увічнити пам’ять про загиблих воїнів, жертв війни, воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людяності, скоєних у ці роки.

Цього року, ці дні залишаться в нашій пам’яті на все життя, адже вони проходять не так як завжди: без ветеранів, людей, мітингів... В цей час Україна переживає важкі часи, на Сході нашої держави тривають бойові дії, а по всій території України і усього світу тривають карантинні обмеження.

Сьогодні, з нагоди цих свят голова районної державної адміністрації Жанна Кордас, голова районної ради Ольга Зелінська, міський голова Василь Підлісний, районний військовий комісар Юрій Попсуй та голова Городоцької районної ради організації ветеранів України Любов Воротна поклали квіти до Обеліску Слави, вшанували подвиг нашого народу, усіх загиблих та тих, хто залишився живими.

А також було здійснено покладання квітів біля пам’ятного знаку, де  у 1942-1944 роках німецькі окупанти проводили масові розстріли громадян м. Городка.

Біля усіх пам’ятників, обелісків, меморіальних комплексів, пам’ятних дошок, знаків пошани та місць поховання захисників Вітчизни по свій території громади було проведене покладання квітів.

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь