Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

ЗНО-2020: терміни проведення пробного та основного ЗНО, додаткової сесії, умови проведення

Дата: 21.05.2020 16:34
Кількість переглядів: 505

Міністерством освіти  і  науки України оприлюднено сценарії проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

Дві сесії пробного ЗНО орієнтовно будуть проведені 15 і 17 червня.

Крім того, в учасників ЗНО є можливість перереєструватись для проходження тестування ближче до місця проживання.

Відтак, якщо карантин завершиться не пізніше початку червня основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання розпочнеться 25 червня тестуванням з математики і завершиться 17 липня тестуванням з хімії. Тестування з української мови і літератури відбудеться 30 червня, з фізики — 2 липня, з іспанської, німецької, французької мов — 6 липня, з англійської мови — 7 липня, з історії України — 9 липня, з біології — 13 липня, з географії — 15 липня.

До 4 червня 2020 року зареєстровані учасники зможуть завантажити зі своїх інформаційних сторінок запрошення-перепустки, де буде зазначено час і місце проведення тестувань.

Інформацію про результати основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання з усіх навчальних предметів буде розміщено на інформаційних сторінках учасників тестування з математики та фізики до 17 липня,з української мови та літератури, іноземної мови, біології, історії України до 25 липня,з хімії та географії до 29 липня  2020 року.

Якщо ж карантин триватиме до початку серпня, основна сесія ЗНО відбудеться орієнтовно 17 серпня – 4 вересня. Результати буде оприлюднено до 17 вересня.

Проведення додаткової сесії ЗНО у 2020 році заплановано на 28 липня – 11 серпня, якщо карантин звершиться у червні. В іншому випадку додаткову сесію буде організовано протягом 22 вересня – 6 жовтня.

Наголошуємо: у 2020 році ЗНО обов’язково відбудеться. Формат і процедура його проведення не зміняться,

Головний санітарний лікар оприлюднив  проект рекомендацій до протиепідеміологічних заходів при проведенні зовнішнього незалежного оцінювання.

Відповідний проект винесений для громадського обговорення та набуде чинності після його затвердження.

Документ передбачає проведення низки заходів, що мають забезпечити безпечне проведення зовнішнього оцінювання у пунктах тестування.

Планується, що суб’єкти відповідальні за організацію ЗНО мають визначити маршрути учасників, з метою забезпечення найменшого контакту між групами учасників, скласти графік за яким відбуватиметься допуск учасників у пункт тестування, визначити місця розсадки учасників, з дотриманням їх дистанціювання не менш ніж 1,5 метри один від одного та передбачити розсадку таким чином, щоб поруч, спереду та ззаду учасника місця не були зайняті іншими учасниками.

Окрім того, учасники зовнішнього оцінювання допускатимуться до пункту тестування лише після проведення термометрії, опитування щодо стану здоров'я та за умови одягнення захисної маски.

Допуск до пунктів тестування сторонніх осіб буде заборонено.

На вході до будівлі, в якій організовано тестування та на вході до аудиторій мають бути організовані місця для обробки рук антисептиками.

У санітарних кімнатах має бути забезпечено постійну наявність рідкого мила, антисептиків та паперових рушників. Використання багаторазових рушників буде заборонено.

За годину до початку тестування та після проведення тестування в аудиторіях повинно проводитись прибирання, разом із дезінфекцією поверхонь та місць для сидіння.

Також у місцях проведення тестування має бути забезпечено чергування медичних працівників закладів освіти або закладів охорони здоров’я.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь