Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Звернення міського голови

Дата: 29.05.2020 08:48
Кількість переглядів: 2813

Дорогі мої земляки!
Жителі Городоцького краю!

Звертаюсь до Вас відверто і, певен, мене почують!

Питання стосується нашої рідної Городоччини! Так саме рідної, бо наше коріння тут. Від роду-племені, від діда-прадіда формувалися звичаї ,передавалися традиції нашої малої Батьківщини!Тут ми народилися і виросли. І це наш Городоцький край. Тісні родинні зв’язки між селами, містечками є на всій території Городоцького району.
Після утворення Сатанівськоі і Городоцькоі ОТГ залишилися партнерські відносини між громадами району та дружні відносини між родинами, які проживають територіально в різних населених пунктах, але об’єднані одним- Городоччиною!
Наш край зазнавав реформувань на різних етапах історії: соціальних, економічних і навіть релігійних. Сьогодення не є винятком і ми постійно знаходимося у стані змін. Одні реформи проходили вдало, інші були менш успішними. Про окремі ми швидко забували, бо вони не були зреалізовані. Сьогоднішнє реформування- це процес децентралізації, яка покликана покращити життя пересічного громадянина і яка твориться для людини. Ми усі часто аналізуємо та бачимо плюси реформи децентралізації. Ми обговорюємо досягнення реформи та сперечаємося з її недоліків.
Але усі ми готові знаходити компроміс. Ми готові чекати, бо розуміємо, що позитивні зміни швидко не приходять. Їх потрібно дочекатися. Сьогодні на часі у рамках реформи наступний етап- укрупнення районів.
Немає думок, що дана реформа не потрібна, але це питання по-різному сприймається територіальними громадами і жителями.

Саме найбільше непорозуміння і обурення викликала інформація про пропозицію Хмельницької облдержадміністрації до КМУ про територіальний поділ нашого Городоцького району, а саме: Городоцька ОТГ у планах приєднується до Дунаєвецького району, а Сатанівська ОТГ до Хмельницького району.

Не можу мовчати і не тому, що голова громади, а тому, як патріота краю, мене хвилює доля сьогодення, а ще більше доля майбутніх наших поколінь...
Що ми їм залишимо у спадок?
Ми маємо продемонструвати свою єдність, свою неподільність і відстояти цілісність краю! Край, який споконвіків називали Подільською перлиною!

Звертаюся до всіх жителів Городоцького району, до всіх політичних партій, громадських організацій , релігійних конфесій , до кожного, хто сьогодні хоче висловити свою думку про збереження цілісного Городоцького району. Результат буде залежати від позиції кожного громадянина. Відкиньмо свої амбіції, забудьмо на цей час , про політичну належність і об’єднаймося у спільній справі заради збереження цілісного єдиного краю!

Не може бути альтернативи !
Не можемо сьогодні схибити!
Докажімо- Городоччина об’єднана і єдина!
Певен у Вашій свідомості та мудрості!

Пропоную висловити свою думку у будь якій формі: на сторінці соціальної мережі, листуванні, телефонному дзвінку, відкритому колективному листі,анонімному зверненні, СМС повідомленні.

Ми відкриті до спілкування, кожна думка, кожен лайк сформує єдину нашу позицію.

Дорогі городочани, ми відстоїмо цілісність і залишимось Городоцьким районом!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь