Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Нарада з діловодами старостинських округів

Дата: 23.06.2020 14:49
Кількість переглядів: 845

З метою доведення нової інформації, чергових завдань та обговорення поточних питань, які виникають в ході виконання посадових обов’язків, сьогодні в приміщенні бібліотеки відбулась нарада з діловодами загального відділу виконавчого комітету міської ради. Зустріч відбулась під головуванням керуючої справами (секретаря) виконавчого комітету Ольги Бистрицької.

Щоб проінформувати жителів населених пунктів об’єднаної територіальної громади про порядок  нарахування земельного податку та податку на нерухоме майно громадянам у 2020 році, на зустріч була запрошена начальник  Городоцького ДПІ Волочиського управління ГУ ДПС у Хмельницькій області Наталя Хорошова.

Про пенсійне забезпечення у 2020 році інформувала присутніх начальник Городоцького відділу обслуговування громадян ГУ ПФУ в Хмельницькій області Людмила Сафандула.

Діловоди також заслухали порядок організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних, затверджений постановою КМУ від 07.12.2016р.№921, про який докладно розповіла провідний спеціаліст відділу комплектування Городоцького районного військового комісаріату Хмельницької області Оксана Цінчик.

На завершення, про підведення підсумків перевірки ведення діловодства в старостинських округах Городоцької ОТГ щодо дотримання законодавчих та нормативних актів з питань ведення діловодства прозвітувала начальник загального відділу Тетяна Каліновська.

Керуюча справами (секретар) виконавчого комітету міської ради підвела підсумки наради і наголосила на дотриманні вимог чинного законодавства та належного ведення обліку документації, а також дотримання вимог протиепідемічних заходів в період карантину.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь