Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Робота триває: де і що робили

Дата: 24.07.2020 14:53
Кількість переглядів: 648

Вулиці, дороги, водогони, освітлення населених пунктів і не тільки — це обличчя нашої громади, і саме їх стан та чистота покликані забезпечити жителям Городоцької громади комфортне проживання у їхніх населених пунктах. Відтак, КП "Городоккомунсервіс" не зупиняє роботи з  благоустрою.

Минулими вихідними, негода додала комунальникам роботи.

Сильна злива стала причиною замулення деяких вулиць міста: Тельмана, Грушевського та Качинського. Працівники КП «Городоккомунсервіс»  оперативно спрацювали над ліквідацією наслідків негоди: прибрали сміття, прогрейдерували вулиці від каміння і мулу та ін. Завдяки  злагодженій роботі комунального підприємства вулиці міста були розчищені та відновлено рух автотранспорту.

Фото без опису

Фото без опису

Наразі, працівниками аварійно-відновлювальних робіт ліквідовано прориви  на вулицях Пархоменка, Тельмана, Садовій, Корольова, Тургенєва, Гончара, Аеродромній та Зеленій.

Також, усунено затор каналізаційної мережі по  пров. МКК.

На вулицю Б.Хмельницького  вивезено відсів для підсипання дороги, також проведено ремонт дорожнього  полотна по вулиці Корольова.

Фото без опису

У Кузьминському старостинському окрузі енергетичною службою комунального підприємства проведено заміну 30 ламп вуличного освітлення по вулицях: Шевченка, Примакова, Коцюбинського, Вишнева, Пушкіна, Я.Мудрого та Смотрицька. А також, усунено несправності лічильників в селі  Шишківці по вул. Гагаріна та в с. Кузьмин по вул. С. Богути.

Фото без опису

 В Остапковецькому старостинському окрузі в селі Слобідка Кузьминська  завершили буріння артезіанської свердловини  на вулиці Грушевського   глибиною 112 метрів. І тепер, жителі даного населеного пункту будуть забезпечені водою.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Постійно у різних куточках нашої громади можна побачити працівників  комунального підприємства, які злагоджено працюють на благо жителів  населених пунктів.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь