Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Робота без канікул...

Дата: 14.08.2020 10:40
Кількість переглядів: 781

Працівники комунального підприємства почали відновлювати дорожню розмітку. Смугасті переходи оновили по вулиці Гончара та Київська, задля впорядкування руху пішоходів та машин.

Для того, щоб попередити прориви на аварійній частині водопроводу по вулиці Корольова, бригада аварійно-відновлювальних робіт за останні дні замінила 50 метрів водогону.

Також, було ліквідовано прориви по провулках Крутий і Тихий. На артезіанській свердловині №4 замінено насосне обладнання.

Комунальне підприємство постійно працює над проблемою покращення освітленості вулиць та економії електроенергії. Саме тому, і далі електрики КП «Городоккомунсервіс» продовжують замінювати старі лампи на енергозберігаючі. Цього тижня бригада працювала на вулицях Індустріальна, Заводська площа, Пирогова, Корольова та провулок Річний. Також, проводили підчистку дерев, які можуть пошкодити лінію електропередач.

Завершили грейдерування вулиць по мікрорайонах «Мархлівка» та «Шостак». Провели ямковий ремонт по вулицях Менделеєва та Ватутіна.

В Остапковецькому старостинському окрузі нарешті вдалося підняти насос на артезіанській свердловині для проведення ремонтних робіт та відновлення водопостачання. А працівники з благоустрою розпочали ремонтні роботи в сільському будинку культури.

В Чорниводському старостинському окрузі працівники з благоустрою ліквідували витік води на земляній греблі задля відновлення первинного рівня води в ставку. Біля громадської криниці було проведено благоустрій та встановлено загорожу. Також, було відремонтовано вуличне освітлення по вулиці Центральній та замінено більше 20 ламп на енергозберігаючі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь