Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Шановні жителі міста та громади!

Дата: 18.08.2020 16:48
Кількість переглядів: 481

   Виконавчий комітет міської ради, вкотре звертається до вас з проханням дотримуватися Правил благоустрою та утримувати  в належному санітарному стані територію міста, сектор приватної забудови та прибудинкових територій, підприємств та торгових точок, власну (орендовану) земельну ділянку, або земельну ділянку, яка знаходиться в користуванні), та прилеглу до неї територію (тротуар, обочину) та ін..

   Нагадаємо, що згідно зі статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення, на порушників чекає штраф від 20 до 80 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто 340-1360 гривень, для фізичних осіб та від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто 850-1700 гривень, для підприємців та посадових осіб.

   Слід зауважити, що благоустрій міста залежить не тільки від роботи житлово-комунальної служби, але й від культури та свідомості його мешканців. Навіть найменша дрібничка, зроблена у цьому плані жителями та керівниками підприємств, принесе суспільну користь і зробить місто кращим.

    Слід відмітити, що окремі керівники та власники земельних ділянок систематично проводять обкошування прилеглих територій та дбають про охайний, привабливий вигляд нашої громади.

   Просимо, забезпечуйте своєчасне прибирання прилеглих територій. Спільними зусиллями ми зробимо наше місто чистим та привабливим!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь