Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Робота триває: де і що робили

Дата: 28.08.2020 15:10
Кількість переглядів: 587

Дороги та водопостачання - болісні теми для всіх… Протягом останніх років ці проблеми залишаються в топі питань і не втрачають своєї актуальності.

Задля покращення стану доріг в сільських населених пунктах протягом тижня грейдер комунального підприємства працював в Чорниводському, Підлісноолексинецькому, Новопорічанському та Остапковецькому старостинських округах.  

Також вивезено та розгорнуто щебінь в деяких населених пунктах громади, а саме: в Підлісноолексинецькому та Остапковецькому. І далі триватимуть роботи, щоб покращити стан доріг по всій території Городоцької об’єднаної територіальної громади.

Бригада аварійно-відновлювальних робіт постійно працює над тим, щоб зменшити невиробничі втрати води, які виникають через зношеність трубопроводу. На цьому тижні було замінено запірну арматуру по вулиці Менделеєва. Адже коли йдеться про комфорт мешканців громади, саме з допомогою такого роду запірної арматури робітники КП «Городоккомунсервіс» можуть швидко локалізувати невелику ділянку мережі та ліквідувати пошкодження, не припиняючи водопостачання на цілий мікрорайон чи вулицю.

Ліквідовано прориви по вулиці Коцюбинського в с. Велика Левада. Також, проведено ремонт каналізаційної мережі по вулиці Миру.

В населених пунктах громади здійснюється підчистка дерев, які знаходяться в аварійному стані та при сильному пориві вітру чи зливі можуть завдати шкоди.

Енергетики підприємства цього тижня займалися освітленням під’їздів та підвальних приміщень багатоквартирних будинків по вулиці Терешкової та Київській. Здійснювали плановий об’їзд артезіанських свердловин в старостинських округах  задля перевірки стану лічильників та електромережі.

Працівники КП «Городоккомунсервіс» постійно працюють для того, щоб життя в громаді було комфортним.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь