Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Українсько-Австрійська бізнес зустріч.

Дата: 09.02.2018 16:18
Кількість переглядів: 982

Іноземні інвестиції в громаду та бізнес.

08 лютого 2018 року представники відділу економічного розвитку та інвестицій Городоцької міської ради відвідали Українсько-Австрійську бізнес-зустріч у Хмельницькій торгово-промисловій палаті та спілкувалися з Президентом Українсько-Австрійської Асоціації Альфредом Ф. Праусом.

Альфред Ф. Праус має видатну міжнародну кар’єру в сфері управління високого рівня в австрійських промислових та інженерних групах, таких як RHI та Waagner – Biro.

 Українсько-Австрійська Асоціація розвиває ініціативи та проекти у соціальних, культурних, громадських та бізнес сферах, прагнучи розширити та посилити мережу співпраці між Австрією та Україною.

Під час зустрічі Альфред Ф. Праус провів навчання на такі теми:

  • як зацікавити австрійця співпрацювати;
  • основні кроки успішних проектів з міжнародною участю (впровадження бізнес-проектів з Західноєвропейськими партнерами);
  • пошук та визначення потенційних інвесторів та партнерів із Австрії та Західної Європи.

На питання, що потрібно робити українському бізнесу та місцевій владі, щоб привести інвестора, Альфред Ф. Праус відповів, що насправді не весь бізнес є політизованим, основне - це бажання працювати. Також наголосив, що інвесторів та бізнес-партнерів, в першу чергу, цікавлять підприємства з повним циклом виробництва, коли кінцевим результатом є готовий продукт.

Основні умови для ведення бізнесу: сертифікат якості відповідно до міжнародних стандартів, наявність відповідних лабораторій, детальний бізнес план (з прорахованими ризиками та термінами окупності).

На зустрічі представники відділу економічного розвитку та  інвестицій:

  1. Обговорили перспективи майбутньої співпраці Городоцької ОТГ та місцевих підприємців з Українсько-Австрійською Асоціацією та безпосередньо з Альфредом Ф. Праусом.
  2. Обговорили процес створення Стратегії розвитку Городоцької об’єднаної територіальної громади та можливі напрямки розвитку з представниками “Центру розвитку місцевого самоврядування” Яцковським Сергієм Віталійовичем (директор Центру), Савчук Катериною Анатоліївною (радник з питань регіонального розвитку), Любенчук Вікторією Анатоліївною (радник з питань децентралізації).
  3. Обмінялися досвідом з Дунаєвецькою об’єднаною територіальною громадою щодо створення сміттєсортувальної лінії на місцевому сміттєзвалищі.   

Городоцька об’єднана територіальна громада робить впевнені, перспективні, проте лише перші кроки у процесі розвитку громади, тому такий досвід є дуже цінним для впровадження нових сервісів, технологій, які допоможуть залучити інвестиції, покращити рівень життя мешканців.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь