Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Запрошуємо вас прийняти участь у найбільшому міжнародному онлайн-форумі Kyiv Smart City Forum!

Дата: 14.09.2020 09:33
Кількість переглядів: 493

Вперше на українському форумі виступить сестра засновника Facebook — Ренді Цукерберг! Ренді Цукерберг — американська підприємиця, інвесторка, засновниця та генеральна директорка Zuckerberg Media – буде хедлайнером V міжнародного форуму Kyiv Smart City Forum 2020.

Захід відбудеться 8 жовтня в онлайн-форматі. Ренді створила Facebook Live - інструмент для прямих ефірів у Facebook, який використовують понад мільярд людей у всьому світі. За цей проект вона була номінована на премію «Еммі» в номінації «висвітлення новин в режимі реального часу». Цукерберг присвятила Facebook 10 років. Вона починала роботу в нікому не відомому стартапі, який налічував усього 12 співробітників, і пішла з посади комерційного директора величезної компанії, в якій працювало кілька тисяч осіб з більш як 40 представництвами по всьому світу. Зараз Ренді активно допомагає підприємцям-початківцям, які пропонують геніальні бізнес-ідеї.

Спеціальний промо-код SMARTUKRAINE під час реєстрації надає безкоштовний квиток на Kyiv Smart City Forum 2020 для всієї команди міської адміністрації . Промо-код дійсний до 20 вересня. Встигніть зареєструватися!

Kyiv Smart City Forum 2020 – це відкрита платформа для дискусій про майбутнє. Поговоримо про готовність міста і громадян до кризових ситуацій, про автоматизацію процесів та технології, які допомагають почуватися безпечно і захищено у новому світі. Унікальний контент, різні точки зору, досвід професіоналів в удосконаленні всіх аспектів smart-життя.

У день заходу кожен участник матиме доступ до інтерактивної платформи, яка міститиме в собі потік виступів від провдіних українських та міжнародних спікерів, віртуальну EXPO ZONE з найкращими технологічними рішеннями, живе спілкування зі smart-спільнотою, інтерактивні заходи, нетворкінг з ТОП міжнародними компаніями, вбудовані відеочати учасників та експонентів виставкової зони, квізи та рейтинги.

Мова заходу: українська та англійська. Доступ до платформи учасники отримають за день до заходу.

Долучайтеся та дізнайтеся про нові смарт-інструменти та допоможіть вашому місту реагувати на виклики! Посилання на сторінку заходу >> http://forum.kyivsmartcity.com/ Kyivsmartcity (http://forum.kyivsmartcity.com/) Kyiv Smart City Forum 2020 Kyiv Smart City Forum – одна з головних подій Східної Європи, присвячена популяризації smart city-технологій та впровадженню інноваційних рішень у містах.
Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь