Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Внесено зміни до бюджету Городоцької міської ОТГ на 2020 рік

Дата: 24.09.2020 14:30
Кількість переглядів: 775

На черговій тридцять п’ятій сесії Городоцької міської ради 22 вересня 2020 року прийнято рішення  « Про внесення змін до бюджету Городоцької міської ОТГ на 2020 рік ”.

За рахунок освітньої субвенції з Державного бюджету місцевим бюджетам (цільові видатки) збільшено дохідну  та видаткову частину бюджету на суму 1 084 600 грн., яка спрямована міському відділу освіти на оплату праці з нарахуваннями педагогічних працівників загальноосвітніх навчальних закладів.

Збільшено обсяг дохідної частини міського бюджету. Зокрема, річні призначення по доходах загального  та спеціального фондів - на 1 892 320 гривень.

Враховуючи додаткові надходження бюджету, збільшено бюджетні призначення головним розпорядникам коштів по видатковій частині бюджету.

Зокрема, на проведення капітального ремонту горищного покриття (даху) та влаштування вимощення (відмостка) опорного закладу Городоцького ліцею №2  виділено - 950 130грн.

Особливої підтримки на сьогоднішній день потребує лікарня. Тому, на закупівлю засобів індивідуального захисту для медичних працівників та дезінфікуючих засобів для забезпечення функціонування лікарні на період карантинних заходів, які впровадженні в Україні у зв’язку з пандемією на гостру респіраторну хворобу  Covid-19, комунальному некомерційному підприємству «Городоцька центральна районна лікарня», на виконання «Програми фінансової підтримки комунального некомерційного  підприємства «Городоцька центральна районна лікарня» Городоцької районної ради Хмельницької області на 2020-2021 роки» виділено кошти в сумі 100 000грн.

А комунальному некомерційному підприємству «Городоцький районний центр первинної медико-санітарної допомоги» на виконання Програми фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Городоцький районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Городоцької районної ради на 2020 рік, Городоцька міська рада виділила кошти   в сумі 451 950 грн., з них 249 235грн. - на оплату праці з нарахуваннями на заробітну плату (вересень-грудень 2020р.) працівникам фельдшерських пунктів, що розміщені і функціонують в населених пунктах Городоцької ОТГ., 102 715грн. – для приведення у готовність до осінньо-зимового періоду 2020-2021рр., на сервісне обслуговування газових котлів амбулаторій загальної практики сімейної медицини с.Купин та с.Пільний Олексинець та на технічне обслуговування систем газового постачання і газового обладнання АЗП/СМ та фельдшерських пунктів Городоцького РЦПМСД, 100 000грн. - на придбання засобів індивідуального захисту для медперсоналу з метою недопущення їх захворюваності на Covid-19 та на проведення лабораторного тестування методом імуноферментного аналізу (ІФА) на  Covid-19.

Одним із пріоритетних напрямків розвитку громади займає розвиток фізичної культури і спорту. Саме тому, на засіданні 35 чергової сесії Городоцької міської ради, депутати підтримали пропозицію і проголосували за те, щоб Городоцькому міському  центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» - на виконання Програми розвитку фізичної культури і спорту у Городоцькій ОТГ на 2020 рік для проведення фізкультурно-масових заходів серед населення регіону  виділити кошти в  сумі 29 650 грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь