Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Вимагали відновити навчання...

Дата: 08.10.2020 11:45
Кількість переглядів: 471

   З вимогами відновити навчання в Городоцькому ліцеї №4, сьогодні  до міської ради прийшли обурені батьки учнів ліцею. З присутніми говорили в.п.міського голови, секретар міської ради О.Гріх та  головний спеціаліст відділу освіти міської ради М.Швець.

   Олена Гріх ознайомила присутніх з рішенням позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Городоцької міської ради, яке відбулось 5 жовтня 2020 року (повний текст Протоколу №3 комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Городоцької міської ради можна побачити за посиланням https://gorodocka-gromada.gov.ua/news/1601961842/ на офіційному сайті Городоцької міської ради).

   Маріанна Швець надала роз’яснення присутнім щодо ситуації, яка склалась із захворюваністю педагогічних працівників закладів, які згідно розпорядження міського голови №355/2020 від 5 жовтня 2020 року переведено на дистанційну форму навчання з 6 по 21 жовтня 2020 року (повний текст розпорядження можна побачити за посиланням https://gorodocka-gromada.gov.ua/news/1601968325/ на офіційному сайті Городоцької міської ради).

   В.п.міського голови О.Гріх закликала присутніх дотримуватися рекомендацій МОЗу, аби вберегти себе та інших від коронавірусу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь