Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Городоцької міської ради

Дата: 15.10.2020 10:06
Кількість переглядів: 738

13 жовтня 2020 року  відбулося  позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Городоцької міської ради під головуванням першого заступника міського голови Сергія Літвінчука.

      На порядку денному розглядалось два питання:

  1. Заходи з запобігання поширенню на території Городоцької об’єднаної територіальної громади гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.
  2. Забезпечення пожежної безпеки під час проведення місцевих виборів на виборчих дільницях, розміщених на території Городоцької міської об’єднаної територіальної громади.

       По першому питанню виступав начальник відділу освіти Городоцької міської ради Сергій Рибак з пропозиціями щодо карантинних обмежень у закладах освіти.

     У зв’язку з тим, що у деяких закладах освіти після проведених тестувань виявлені випадки захворювань  на COVID-19, виникла необхідність у посиленні карантинних обмежень.

      Стосовно другого питання порядку денного з інформацією виступив головний інспектор Городоцького районного сектору ГУ ДСНС України у Хмельницькій області Ілля Овчарук. Присутнім на засіданні було повідомлено про недоліки, виявлені в результаті позапланової перевірки на об’єктах, де будуть розміщені виборчі дільниці.

      За результатами виступів та з урахуванням обговорень, комісія вирішила:

  1. Загальноосвітні навчальні заклади Городоцької міської об’єднаної територіальної громади перевести на дистанційну форму навчання з 15 жовтня по 22 жовтня 2020 року.
  2. Забезпечити приміщення виборчих дільниць справними первинними засобами пожежогасіння, біля телефонних апаратів встановити таблички з номером виклику підрозділів пожежної охорони, розмістити на дільницях план евакуації на випадок виникнення пожежі та інструкції про дотримання вимог пожежної безпеки, шляхи евакуації вказати написом «ВИХІД» та  звільнити від захаращень.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь