Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

З 19 жовтня Городоцький район у "червоній" зоні

Дата: 18.10.2020 13:37
Кількість переглядів: 1717

16 жовтня 2020 року відбулось позачергове засідання комісії з питань техногено-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

      На засіданні комісії розглядувались питання щодо заходів з запобігання поширенню на території Городоцької міської об’єднаної територіальної громади гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2

      Головуючий на засіданні, перший заступник міського голови Сергій Літвінчук, наголосив на необхідності неухильного виконання на території громади умов та карантинних обмежень, викладених у постанові Кабінету Міністрів України від 2 липня 2020 року №641 (зі змінами).

      У ряді районів Хмельницької області (в тому числі – Городоцькому) установлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки.

      Про ситуацію, яка склалася станом на 16 жовтня, щодо кількості хворих та перебігу процесу їх лікування доповів Анатолій Андрійчук – головний лікар КНП «Городоцький районний центр первинної медико-санітарної допомоги».

      На території регіону (адміністративно-територіальної одиниці), на якій оголошується «червоний» рівень епідемічної небезпеки,  до протиепідемічних обмежень, передбачених для «зеленого», «жовтого» та «помаранчевого» рівнів вводиться ряд додаткових обмежень.

      З урахуванням обговорення, та з метою неухильного виконання постанови Кабінету Міністрів України від 22.07.2020 року № 641 (зі змінами), з урахуванням рішення Державної комісії з питань ТЕБ та НС (від 15.10.2020 №36) щодо встановлення для окремих адміністративно - територіальних одиниць відповідного рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

КОМІСІЯ  ВИРІШИЛА:

1. Відділу освіти Городоцької міської ради запровадити осінні канікули в закладах загальної середньої освіти з 19.10.2020 року до 30.10.2020 року.

Термін: з 19.10.2020 року до 30.10.2020 року

2. Відділу освіти Городоцької міської ради заборонити відвідування закладів дошкільної освіти з 19.10.2020 року.

Термін: на період перебування Городоцького району в "червоній" зоні карантину

3. На території Городоцької міської об’єднаної територіальної громади заборонити з 20:00 до 07:00 години роботу суб’єктів господарювання, які провадять діяльність у сфері торговельного і побутового обслуговування населення, надання послуг у сфері громадського харчування (барів, ресторанів, кафе, тощо), тоговельно- розважальних центрів, крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос.

Термін: з 19.10.2020 року.

Борис Івасюк – головний спеціаліст з цивільного захисту відділу містобудування, архітектури та ЖКГ Городоцьклї міської ради 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь