Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Межі міста Городок змінено…

Дата: 22.10.2020 14:40
Кількість переглядів: 1108

З того моменту, як міський голова Василь Підлісний та керівний склад міської ради ініціювали звернення до Кабінету Міністрів України про зміну і встановлення меж міста Городок, пройшло три роки.

Два роки поспіль, подані документи про зміну меж після отримання позитивного висновку державної експертизи землевпорядної документації до проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж адміністративно-територіальної одиниці м.Городок, загальної площею 2132,1065 га за поданням Кабінету Міністрів України двічі були винесені на розгляд Верховної Ради України та двічі Проект був відкликаний та знятий з розгляду у зв’язку із зміною керівництва Кабінету Міністрів України.

Ситуація, що склалася, вже понад 10 років не дозволяла внести до складу території міста трьох мікрорайонів індивідуальної житлової забудови, а громадяни не мали можливості оформити право власності на належне їм нерухоме майно, що створює соціальну напругу.

Цього року Городоцька міська рада звернулась з листом та відповідним пакетом документів (з врахуванням формування вже нових районів Хмельницької області) до народного депутата України Олександра Гереги, про допомогу у вирішенні наболівшої проблеми Городоцької  ОТГ та посприяти повторному внесенню Кабінетом Міністрів України відповідного проекту Постанови для належної підготовки до розгляду на пленарному засіданні Верховної Ради України.

В свою чергу, не зволікаючи ні дня,   Олександр Герега направив лист з проханням до Голови Верховної ради України Дмитра Разумкова, щоб посприяти у внесенні і розгляді цього питання під час IV сесії Верховної Ради України 9 скликання.

І нарешті, після трьох років очікування, завдяки спільним зусиллям усіх гілок влади, вчора за засіданні уряд схвалив проект постанови Верховної Ради України про зміну і встановлення меж міста Городок, що дасть можливість повноцінного створення життєвого середовища та сприятливих умов для розвитку міста, забезпеченню ефективного використання потенціалу території та ін..

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь