Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Остання в цій каденції...

Дата: 23.10.2020 14:58
Кількість переглядів: 1420

Сьогодні, 23 жовтня, відбулася остання тридцять шоста сесія Городоцької  міської ради VII скликання, на яку прийшли 27 депутатів. Проходила вона у звичайному робочому режимі, що  було типовим для цієї каденції. Адже депутати впродовж трьох років спільно з міським головою Василем Підлісним та його командою працювали для розвитку громади, її добробуту та процвітання.

Перед початком сесії, депутати та міський голова зробили фото на  згадку.

Затвердивши порядок денний сесії, депутати приступили до обговорення питань, до якого було подано 41 питання. 

Спершу депутати внесли зміни до бюджету Городоцької міської ради об’єднаної територіальної громади на 2020 рік та зміни до рішення №38 двадцять шостої сесії міської ради від 23.12.2019р.

Далі депутатський корпус затвердив Перелік адміністративних послуг, які надаються через віддалені робочі місця адміністраторів Центру надання адміністративних послуг Городоцької міської ради.

Так само без зауважень та зайвих обговорень сесія проголосувала за вхід Городоцької міської ради Хмельницької області до складу засновників комунального некомерційного підприємства «Городоцький районний центр первинної медико – санітарної допомоги» Городоцької районної ради Хмельницької області. Прийняла майно, що перебуває на балансі комунального некомерційного підприємства «Городоцький районний центр первинної медико – санітарної допомоги» Городоцької районної ради зі спільної власності територіальних громад сіл, селища, міста Городоцького району до комунальної власності Городоцької міської ради та прийняла майно із спільної власності територіальних громад сіл, селища, міста Городоцького району до комунальної власності Городоцької міської ради. 

Також, надали дозвіл на приватизацію житлового будинку та надали дозвіл  КП «Городккомунсервіс» на списання транспортних засобів шляхом ліквідації.

Депутати розглянули ряд звернень громадян щодо надання матеріальної допомоги та від сплати  земельного податку товариство  власників квартир.

Останні питання порядку денного стосувались земельних питань, таких як:  затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок  громадянам із земель житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, гаражів, затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), звернення окремих громадян щодо погодження меж земельних ділянок з суміжними землекористувачами та ін..

Враховуючи ряд рішень сесії районної ради, яка проходила паралельно, депутати доповнили порядок денний та внесли до  переліку об’єктів комунальної власності міської ради   ще декілька  установ.

На завершення, Городоцький міський голова Василь Підлісний та секретар міської ради Олена гріх подякували депутатам за спільну плідну працю упродовж всієї каденції. Побажали всім миру, міцного здоров'я, терпіння, наснаги та  гарних результатів на  місцевих виборах.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь