Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Сприятливі погодні умови дали можливість комунальникам провести ряд робіт: що та де робили...

Дата: 30.10.2020 13:52
Кількість переглядів: 441

   З 19 жовтня Городоцький район внесено до «червоної зони», відповідно посилено і карантинні заходи. Однак комунальне підприємство не припиняє роботи ні на день, щоб належним чином забезпечити життєдіяльність громади. Сприятливі погодні умови дали можливість комунальникам провести ряд робіт в дорожньому та водопровідному господарстві, забезпечити належний благоустрій у громаді.

   Продовжуються  роботи з відновлення водогону в селі Купин по вулиці Лесі Українки. На цьому тижні  прокладено ще 140 м. мережі, облаштовано водопровідний колодязь.

   В селі Хмелівка розпочато роботи з прокладання водогону. Частина робіт виконується  за рахунок коштів соціальної  угоди із залучено працівників дільниці водопровідно-каналізаційного господарства. Уже  прокладено  1 км мережі, із запланованих  3 км.

   Паралельно працювали і в місті. Ліквідовано прориви водопровідних мереж по вулиці Яремчука та провулку Макарова. Відремонтовано насосне обладнання на каналізаційній насосній станції по вулиці Тичини. Щоденно асенізаційну машину комунального підприємства задіяно для викачки каналізаційних стоків в районі "МКК".

   27 жовтня у центральній частині міста  тимчасово було відсутнє водопостачання. Склалась аварійна ситуація у будинку №34 по вул.Чкалова, яку вдалось комунальникам  ліквідувати протягом доби, провівши заміну запірної арматури. Звісно, було чимало нарікань від жителів на адресу підприємтва, оскільки через тимчасову відсутність води у мережі, під вечір потекла іржава вода. Як неодноразово зазначалось, більша  частина водогонів уже зношена та відповідно потребує заміни. Тому, інколи через тимчасове вимушене відключення води виникають такі незручності.

  Городоцька міська рада спільно з комунальним підприємством працюють над питанням щодо заміни аварійних ділянок, однак це питання не одного  дня, а більш тривалого терміну. На даний час іде заміна ділянки аварійної мережі по вулиці П.Григоренка. Виконавцем робіт є ПП «Городоцький комбінат комунального обслуговування сільського населення».

   Щоб забезпечити належне освітлення вулиць міста у вечірній час, електриками підприємства протягом  тижня замінено 34 лампи вуличного освітлення, що вийшли з ладу по вулицях Грушевського, Бухти, Привокзальна, Б.Хмельницького, Л.Качинського, провулках Л.Качинського та Лавандовий. Відремонтовано освітлення у сквері біля міського Будинку культури.

   В селі Чорниводи встановлено світильники по вулицях Чорновола, Гагаріна, Ярослава Мудрого, Шевченка. Замінено лампи вуличного освітлення в с.Підлісний Олексинець.

   Дві криниці громадського користування відремонтовано працівниками з благоустрою у сільських населених пунктах громади. В селі Тростянець по вулиці Некрасова та в селі Лісогірка по вулиці Молодіжна, також у Лісогірці проведено косметичний ремонт автобусної зупинки.

   Завершено роботи з поточного ремонту дорожнього покриття в селі Остапківці, розвезено щебінь, прогрейдеровано дорогу.

   У місті Городок по вулиці Миру  проведено ямковий ремонт.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь