Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Соціальна робота — це мистецтво налагоджувати зв’язки між людьми...

Дата: 30.10.2020 14:21
Кількість переглядів: 504

   У першу неділю листопада на Україні, згідно з Указом Президента України від 13.04.1999 № 374/99 відзначають День працівника соціальної сфери.

   Це свято, яке по праву належить тим, хто виявляє милосердя, створює добро не тільки зі службового обов’язку, а й за велінням совісті та покликом душі. Соціальному працівнику доводиться  зустрічатися з різними  питаннями життєдіяльності людини: фізичним і психічним її здоров’ям,  плануванням сім’ї, з проблемами працевлаштування, з  професійною і соціальною адаптацією різних категорій населення, профілактикою асоціальної поведінки, здійсненням правосуддя і багатьма іншими проблемами.

   Саме з нагоди такого свята, сьогодні відбулось урочисте вручення грамот Городоцької районної державної адміністрації, районної та міської рад  кращим фахівцям  соціальної сфери району.

   Із словами подяки за неоціненну працю до винуватців свята звернулись перший заступник голови районної державної адміністрації Сергій Зборовський, заступник голови районної ради Руслан Райтаровський та міський голова Василь Підлісний.

   «Ваша праця скромна і не завжди помітна, але завжди сповнена душевним спокоєм та теплом. За це Вам шана і повага. Переконаний, що і надалі вам вистачить снаги, витримки та професіоналізму для подолання всіх труднощів у справі поліпшення добробуту населення нашої об’єднаної територіальної громади, соціального захисту тих, хто його потребує», -  наголосив В.Підлісний.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь