Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Розпочато пусконалагоджувальні роботи по запуску очисних споруд

Дата: 13.11.2020 15:27
Кількість переглядів: 548

У вересні 2019 року у місті було  розпочато будівництво 1-ої черги очисних споруд згідно розробленого проекту «Будівництво очисних споруд каналізації продуктивністю 700 м.куб/добу в м.Городок Хмельницької області». Будівництво проводилось за кошти державного бюджету із залученням коштів місцевого бюджету, як співфінансування. Генеральним підрядником з виконання робіт було  ТОВ «Комфорт Еко».

Оскільки будівельні та монтажні роботи уже виконано в повному обсязі, 12 листопада  розпочато пусконалагоджувальні роботи по запуску очисних споруд. Протягом трьох днів Леонід Промський, інженер-пусконалагоджувальник ТОВ «Комфорт Еко» буде навчати операторів-машиністів, що працюватимуть на новозбудованих очисних спорудах. Працівники будуть детально ознайомлені із технологією очистки, що базується на використанні механічних та біологічних методів, пройдуть навчання щодо здійснення контролю за роботою обладнання в ручному та аварійному режимі та повний інструктаж з техніки безпеки.

Самі ж пусконалагоджувальні роботи триватимуть орієнтовно 2-4 місяці,тому що активний мул, як зазначив фахівець, має адаптуватись до каналізаційних стоків міста.  Після чого, обов’язково має бути проведений аналіз стічних вод на виході з очисних споруд на предмет якості та складу.

Представник генпідрядника проінформував, що перевагами даної технології очищення стічних вод із застосуванням установки «КУБО» є висока ефективність очищення, відсутність неприємних запахів, низьке енергоспоживання, компактність, простота та зручність в обслуговуванні.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь