Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Зміни – це робота не одного дня

Дата: 27.11.2020 14:48
Кількість переглядів: 477

Незважаючи на ситуацію, яка склалася, навіть не дивлячись на те, що багато людей хворіє, працівники КП «Городоккомунсервіс» продовжують працювати в карантинний період.

Кожного дня працівники по благоустрою прибирають сміття, залишки опалого листя по вулицях міста.

Цього тижня, бригада аварійно-відновлювальних робіт ліквідувала  прориви по вулицях Волошина Августина, Чернишеського та в селах Кузьмин і Нова Пісочна. Замінено 70 метрів аварійної ділянки водопровідної мережі по вул.Грушевського.

Через свою зношеність, замінено запірну арматуру по вулицях Короленка, Тичини, Саксаганського та встановлено водопровідний  колодязь.

Працівники КП «Городоккомунсервіс» також виконували роботи з підведення врізок від центрального водогону до домогосподарств по вул.Григоренка.

Цей тиждень не став винятком. Знову ліквідовували каналізаційні затори по провулку МКК та вулицях Індустріальна, Миру та Невського.

Завдяки злагодженій роботі електриків комунального підприємства встановлено ліхтарі по вул.Волошина і Терешкової 7. Біля «Австрійської могили» по вул.Ткачука встановлено електроопору. Проведено ремонт освітлення у під’їздах будинків Шевченка 60, Терешкової 1а. А в Городоцькому ліцеї №1 підключили обладнання в кабінеті фізики.

За минулий тиждень, в Остапковецькому старостинському окрузі ліквідовано прорив водогону по вулиці Молодіжній. Також, проведено ремонтні роботи біля свердловини по вулиці Т.Шевченка і утеплено крани біля артезіанської свердловини по вулиці Липовій.

В Купинському старостинському окрузі грейдером КП «Городоккомунсервіс» прогрейдеровано обочину дороги, проведено вирівнювання території на кладовищі та планування території біля адмінбудинку старостату. Відновили водопостачання по вулиці Перемоги шляхом ліквідації прориву.

Цього тижня, не обійшлося і без добрих справ, а саме - зрізано сухі дерева біля адмінбудинку старостату та порізано на метрівки. Всю деревину передали багатодітній сім’ї, яка опинилася в складних житлових обставинах.

Працівники комунального підприємства замінили насос на артезіанській свердловині по вулиці Тогушева в Новопорічанському старостинському окрузі.

В с.Радковиця електрики підприємства замінили лампи вуличного освітлення. А бригада аварійно-відновлювальних робіт відремонтувала водонапірну вежу по вулиці Панській.

Проведено ремонт водонапірної башти (зварювальні роботи) в с.Чорниводи по вулиці Хмельницького Б.

Роботи по благоустрою в громаді тривають далі…

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь