Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Міграційна служба Хмельниччини інформує: вклеїти фотокартку до паспорта громадянина України по досягненні 25- та 45- ти річного віку під час карантинних заходів можна за місцем звернення

Дата: 09.12.2020 13:54
Кількість переглядів: 877

Паспорт громадянина України  є  документом,  що  посвідчує  особу власника та  підтверджує  громадянство  України. На даний час паспорти громадянина України мають сучасний вигляд та оформляються у формі ID-картки, але чинними залишаються також  паспорти громадянина України попереднього зразка, які мають вигляд паспортної книжечки.

При досягненні  громадянином  25-  і  45-річного віку до паспортної книжечки вклеюються нові фотокартки.  До останнього часу у разі, якщо особа своєчасно (впродовж місяця після досягнення відповідного віку) не зверталася  до територіального підрозділу ДМС для вклеювання фотокартки, зазначена адміністративна послуга не надавалася, а заявнику пропонувалося  оформити паспортний документ у формі картки.

 Однак, враховуючи карантинні заходи, які запроваджені по всій території України з березня поточного року, до чинного законодавства України  були внесені відповідні зміни, які  передбачають, що на період встановлення обмежувальних заходів, пов'язаних із поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19), з дня оголошення карантину зупиняється перебіг строків звернення за отриманням адміністративних та інших послуг та строків надання цих послуг, визначених законом. Від дня припинення карантину перебіг цих строків продовжується з  урахуванням часу, що минув до його зупинення.

Це означає, що НА ПЕРІОД ДІЇ КАРАНТИНУ особи, які вчасно не вклеїли до паспорта громадянина України зразка 1994 року фотокартку при досягненні відповідного віку, мають змогу отримати цю адміністративну послугу у будь-якому територіальному підрозділі Міграційної служби області ЗА МІСЦЕМ ЗВЕРНЕННЯ.

Дізнатися адреси територіальних підрозділів УДМС області, які надають таку адміністративну послугу,  можна на офіційному сайті ДМС України за посиланням: https://dmsu.gov.ua/poslugi/pasport-gromadyanina-ukrajni/vkleyuvannya-fotografij-do-pasporta-gromadyanina-ukrajni-pri-dosyagnenni-25-ta-45-richnogo-viku.html. або  за номером телефону «гарячої лінії» Управління: (0382)65-03-06 та (093) 273-85-10.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь