Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Робота продовжується далі...

Дата: 18.12.2020 16:21
Кількість переглядів: 433

Працівники КП «Городоккомунсервіс» активно ведуть роботи по благоустрою громади. Не покладаючи рук працюють усі бригади комунального підприємства.

За минулий тиждень бригадою аварійно відновлювальних робіт ліквідовано прориви водопровідних мереж на розі вулиць Грушевського-Київська, вул.Кузнєцова, вул.Поповича. Для відновлення водопостачання замінено 100 метрів труб аварійного водопроводу по вулиці Заводська площа,  по 50 метрів  -  по вулицях Грушевського та  Т.Шевченка.

Проблема засмічення каналізації залишається сьогодні однією з найбільш актуальних, через порушення мешканцями міста культури користування системою водовідведення. Особливо гострою ця проблема   постає в багатоквартирних будинках. Відтак, ліквідовано затори каналізаційних мереж по вул.Миру, 2, 2а, пров.МКК та Червоний майдан.

 Енергетики підприємства цього тижня відремонтували електроосвітлення в навчальному закладі корпусу №2 Городоцького ліцею №1 (колишнє приміщення ЗОШ №3); в реабілітаційному центрі по вул.Заводська площа та в багатоквартирних будинках по вулицях Шевченка,60 і Терешкової,1а.

Встановили новорічну ялинку та провели монтаж святкового освітлення по центральних вулицях  Грушевського та Т.Шевченка (ілюмінація, гірлянди, іграшки).

Працівники підприємства провели підсипку по вулицях Грушевського (40т) і П.Григоренка (10т)  та за допомогою спеціальної техніки проведено вирівнювання дорожнього покриття.

Проводяться роботи по розвезенню та плануванню щебінем доріг по вулицях в с.Варівці (розвезено близько 400 т щебіню). Також, заплановано даний вид робіт  в с.Радковиця, Турчинці, Борщівка і Підлісний Олексинець.

Аби забезпечити безперебійну подачу води жителям в Новопорічанському старостинському окрузі працівники з благоустрою провели утеплення свердловини; а електрики підприємства встановили ліхтарі по вулиці Молодіжна.

Проведено підсипання дороги по вулиці Центральна в с.Остапківці.

Цього тижня активно проводилися роботи в Радковицькому старостинському окрузі, а саме: в с.Радковиця прокладено водопровід протяжністю 150 метрів по вулицях Київська та Громова-Сельського і 130 метрів по вулиці Набережна, а також замінено лампи вуличного освітлення по вулицях Мічуріна, Першотравнева і Громова-Сельського.

В с.Чорниводи працівники з благоустрою замінили світильники та лампи вуличного освітлення по деяких вулицях даного населеного пункту. Також, підсипали дорогу по вулиці Центральна та відремонтували огорожу на артсвердловині.

В Новосвітському старостинському окрузі проводилось прибирання автобусних зупинок по вулицях Чорновола, Центральна та Хмельницького Б. Зрізували сухе гілля вздовж узбіччя дороги по вулиці Некрасова.

Здійснюється регулярний забір та вивіз сміття по всій території Городоцької громади.

Завершено роботи по об’єкту «Капітальний ремонт каналізаційного колектора по вул.Грушевського в м.Городок, Городоцького району, Хмельницької області» спільно з ПП «Городок-Унібуд».

Продовжуються роботи по об’єкту «Заміна аварійної ділянки системи водовідведення по провулку Молочноконсервний в м.Городок Городоцького району Хмельницької області».

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь