Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Продовжуються інформаційні заходи щодо безпечних та легальних умов праці

Дата: 23.12.2020 14:58
Кількість переглядів: 475

Робочою групою у складі представників: головного спеціаліста – інспектора праці Городоцької міської ради, головного спеціаліста відділу персоніфікованого обліку пільгових категорій населення управління соціального захисту населення Городоцької РДА, старшого ревізора - інспектора Волочиського управління ГУ ДПС у Хмельницькій області, старшим дільничним офіцером поліції Городоцького ВП ГУ НП в Хмельницькій області, спеціалістом Городоцького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби, провели роз’яснювальну роботу щодо забезпечення безпечних та легальних умов праці серед працівників ринку ПСК «Смотрич» у м. Городок.

Під час відвідувань керівників та працівників проінформовано про неприпустимість допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин.

Також під час заходів надано рекомендації щодо недопущення карантинних вимог, що стосувалися: наявності та запасу у працівників закладів засобів індивідуального захисту і правильності їх використання, створення умов для миття та обробки рук антисептиком, наявності засобів для проведення вологого прибирання приміщень закладів та поверхонь, предметів найбільшого контакту персоналу та відвідувачів, допуску в заклади відвідувачів лише із засобами індивідуального захисту, забезпечення умов для збору і тимчасового зберігання використаних засобів індивідуального захисту, дотримання дистанції між покупцями.

Серед працівників розповсюджено пам’ятки, де основна увага акцентується на працевлаштуванні в рамках чинного законодавства.

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь