Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Робота, що не закінчується

Дата: 16.01.2021 14:38
Кількість переглядів: 508

У працівників КП «Городоккомунсервіс» робота є завжди. Щоденно комунальне підприємство отримує виклики про прориви, каналізаційні затори тощо.

Цього тижня, бригада аварійно-відновлювальних робіт відремонтувала прориви водопровідних мереж по вулицях Чернишевського та Поповича. Також, замінила 50 метрів трубопроводу по пров. МКК і 6 метрів по вулиці Тургенєва.

Працівники комунального підприємства ліквідували затори каналізаційних мереж по  вул.Грушевського, Червоний майдан, Миру, пров. МКК та Терешкової.

Причина майже завжди одна - недбалість мешканців, що викидають в унітази і раковини все, що завгодно. При очищенні мереж з труб  вилучають все: зіпсовані продукти, ганчірки, кухонне начиння, засоби особистої гігієни, волосся, відходи процесу консервування, макулатуру, що не призначене для такої утилізації.

Має місце і так зване «зажирення», коли вода в каналізаційних стояках охолоджується, а жир залишається на стінках труб, в результаті чого з’являється «непрохідність» каналізаційної мережі.

Електрики підприємства замінили лампи вуличного освітлення по вулиці Менделеєва, Заводська площа і О.Гончара. Провели ремонт ліній електропередач по вул. Київська,  в с. Лісоводи, с. Пільний Олексинець.

Працівниками КП «Городоккомунсервіс» на території усіх старостинських округів проведено підсипку доріг, заміну ламп вуличного освітлення, обрізку  дерев та чагарників, прибирання автобусних зупинок та скверів, кладовищ тощо.

На усіх об’єктах водопостачання на території старостинських округів, в  зв’язку з посиленням  морозів провели утеплення водопровідних колекторів.

В окремих старостинських округах, наприклад у с. В.Кабчіїв допомогли одиноким пристарілим громадянам заготовити дрова для опалення.  

 А у  с.Чорниводи   проводили  роботи по встановленню арки до входу в капличку,  виконували зварювальні, копальні, бетонні та електромонтажні роботи  готувалися до  свята Водохреща.  

Продовжуються роботи по об’єкту «Заміна аварійної ділянки системи водовідведення по провулку Молочноконсервний в м.Городок Городоцького району Хмельницької області».

Роботи з благоустрою і далі продовжуються у всіх населених пунктах громади.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь