Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Обговорення проекту (візуалізації)…

Дата: 02.02.2021 11:41
Кількість переглядів: 521

   1 лютого 2021 року в залі засідань міської ради відбулись громадські слухання з обговорення проекту (візуалізації) «Капітальний ремонт (вимощення бруківки та благоустрій) прибудинкової території біля житлових будинків №27, №29, №31 по вул.Шевченка в м.Городок Хмельницької області». В обговоренні взяли участь міський голова Неоніла Андрійчук, перший заступник міського голови Сергій Літвінчук, начальник відділу містобудування та архітектури Вадим Мацьоха, головний спеціаліст відділу містобудування та архітектури Ігор Яблонський, депутат міської ради Анатолій Матвєйцев та жителі багатоквартирних житлових будинків №27, 29, 31 по вул.Шевченка Т в м.Городок.

   Розпочала обговорення Неоніла В’ячеславівна Андрійчук, яка ознайомила присутніх з напрямками реалізації даного проекту візуалізації, його фінансуванням та відповідністю Державним будівельним та санітарним нормам. Міський голова наголосила на врегулюванні питання щодо дотримання відстаней та відступів між запроектованими об’єктами благоустрою (проїжджі та тротуарні доріжки, огорожі, зелені насадження) та господарськими будівлями, власниками яких є жителі вищезгаданих багатоквартирних будинків.

   Сергій Літвінчук ознайомив присутніх з видами робіт, які заплановано проводити в процесі реалізації проекту, а саме: планування території, влаштування водовідвідної системи, види бруківки та бордюрів, що плануються використовувати. Перший заступник міського голови наголосив на необхідності створення ОСББ та призначення управителя.

   За результатами зустрічі зауважень не надійшло, тому проект (візуалізації) «Капітальний ремонт (вимощення бруківки та благоустрій) прибудинкової території біля житлових будинків №27, №29, №31 по вул.Шевченка в м.Городок Хмельницької області» підлягає затвердженню в цілому.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь