Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Погодні умови не стали на заваді

Дата: 12.02.2021 15:09
Кількість переглядів: 441

Хоч і погодні умови вносять свої корективи в роботу КП «Городоккомунсервіс», але працівники комунального підприємства працюють не покладаючи рук, щоб забезпечити безперебійне функціонування усіх сфер життєдіяльності громади.

У зв’язку з значним випаданням снігу, поривами вітру та ожеледицею, техніка та бригади комунального підприємства «Городоккомунсервіс» працювали минулий тиждень в посиленому режиму.

Ліквідовували наслідки стихії: розчищали пішохідні доріжки до закладів освіти, ФАПів, автобусних зупинок, сільських Будинків культу, проводили зрізання обледенілого гілля тощо.

Електрики підприємства провели заміну ламп вуличного освітлення та подекуди поточний ремонт мереж  в с.Нове Поріччя, Лісоводи, Хмелівка, Турчинці, Чорниводи, Мудриголови та Папірня. В м.Городок налагодили роботу на свердловині по вулиці Симонова, а також відновили освітлення в під’зді по вулиці Заводська площа 3 і Шевченка 52.

Бригада аварійно-відновлювальних робіт спільно з працівниками по благоустрою даних населених пунктів ліквідували прорив в с.Нове Поріччя, відремонтували водопровід по вулиці В.Чорновола в с.Турчинці та замінили насос та провели ремонт на скважині по вулиці Корольова в с.Чорниводи.

В м.Городок, замінено 100 метрів водопровідної мережі по провулку Лікарняному, 150 метрів по вул.Станційна (із запланованих 900) та проведено поточний ремонт водонапірної башти. Замінено запірну арматуру по вулиці Чернишевського на артезіанські свердловині «Жмеринка» станції ІІ підйому води.

У боротьбі із сніговим буревієм, що сковує села, КП "Городоккомунсервіс" заручилося підтримкою ТДВ "Городоцьке" (директор Битий Андрій Валерійович), техніка якого «пробиває» шляхи до населених пунктів та чистить  центральні вулиці по  сільських населених пунктах.

У зв’язку з погіршенням погодних умов, комунальники працюють у посиленому режимі, посипають протиожеледним матеріалом  дороги, підйоми та спуски, тротуари, зупинки громадського транспорту, пішохідні переходи, але наразі  рухатися ними все одно складно.

Звертаємося до всіх учасників дорожнього руху бути особливо обережними на дорогах.  Велике прохання, без нагальної потреби не  виходити з дому, щоб уникнути травмування.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь