Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Превентивна робота з умовно засудженими «Обличчям до людей»

Дата: 17.02.2021 08:20
Кількість переглядів: 381

В наш час надзвичайно гострою є проблема зростання правопорушень. Часто люди не усвідомлюють, що їх повсякденні вчинки мають правову оцінку, що право та закони супроводжують людину все її життя.

Саме тому працівниками  Городоцького районного сектору  з питань пробації 15.02.2021 року проведено захід із особами, які засуджені до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, звільнені від відбування покарання з випробуванням, метою якого було пробудити у них інтерес до своєї особистості та власних позитивних якостей.

Нажаль, часто після вчинення злочину в силу нерозуміння або не сприйняття від правопорушників  відвертаються найрідніші - підтримка і допомога яких потрібна чи не найбільше. Враховуючи це працівники органу пробації у своїй роботі використовують різноманітні технології, постійно шукають методи впливу для кожної особи індивідуально та розробляють і реалізовують групові заходи профілактичного характеру, спрямовані на зміну світогляду осіб, що вчинили злочин, намагаються залучити їх до навчання та працевлаштувати, щоб із користю організувати їх вільний час.

Насамкінець важливо зазначити, що основна мета роботи із даною категорією – виявлення причин протиправної поведінки у засуджених осіб, здійснення соціально-профілактичної роботи щодо запобігання негативним явищам та їх подолання, допомогти усвідомити і визначити зроблені ними помилки, визначити суть проблем, які стоять перед цими особами, знайти шляхи та методи їх подолання, види та напрямки роботи в індивідуальному порядку.

Фото без опису

Фото без опису

          


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь