Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

До уваги операторів ринку

Дата: 02.03.2021 10:46
Кількість переглядів: 405

Городоцьке районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області інформує, що з 22.01.2021р. ввійшов в дію спільний наказ Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України та Міністерства фінансів України N 2836/835 від 31 грудня 2020 р. «Про затвердження Розмірів плати за здійснення державного контролю за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров'я та благополуччя тварин, що фінансується операторами ринку».

Даний наказ  виданий Відповідно до частини третьої статті 63 Закону України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин», пункту 4 Порядку формування розмірів плати за здійснення державного контролю за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин, що фінансується операторами ринку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 лютого 2019 року № 148.

Розділ ІІІ Наказу № 2836/835 від 31.12.2020 року встановлює плату за здійснення позапланових заходів державного контролю у сфері дотримання законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин, крім позапланових заходів, що проводяться: за зверненням фізичної особи про порушення оператором ринку її законних прав, якщо за результатами здійснення цих заходів такі порушення не було підтверджено; на підставі обґрунтованої підозри щодо невідповідності, якщо за результатами здійснення цих заходів така невідповідність не була підтверджена.

Отже на підставі вище наведеного з 22.01.2021 року суб’єкти господарювання зобов’язані здійснювати оплату за здійснення позапланових заходів державного контролю в розмірі визначеному Наказом, а саме 1людино/година 52,60 грн.

 

Городоцьке районне управління

Головного управління

Держпродспоживслужби

в Хмельницькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь