Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Робоча зустріч у Центрі пробації

Дата: 25.03.2021 16:09
Кількість переглядів: 549

На базі Городоцького районного сектору філії державної установи «Центр пробації» у Хмельницькій області проведено робочу зустріч з начальником відділу «Городоцького бюро правової допомоги» Хмельницького МЦ з надання БВПД  Діаною Думановською, в ході якої обговорено надання юридичної безоплатної допомоги суб’єктам пробації, які засуджені до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі та перебувають на обліку.

Керівник бюро Діана Думоновська розповіла представникам уповноваженого органу з питань пробації про систему безоплатної правової допомоги в України, завдання та функції, які виконує бюро, порядок отримання безоплатної вторинної правової допомоги, а також презентувала результати роботи Городоцького бюро правової допомоги від початку його функціонування до сьогодні.

В свою чергу начальник Городоцького районного сектору з питань пробації Олександр Кухар поінформував про завдання, а також про практичну реалізацію механізму пробації в Україні. Він також звернув увагу на види пробації – досудову, наглядову та пенітенціарну – та детально роз’яснив зміст інституту досудової пробації в Україні.

Учасники заходу наголосили на необхідності та важливості проведення спільних правопросвітницьких та комунікативних заходів. Зокрема, обговорили форми, напрями та методи співпраці при наданні громадянам безоплатної правової допомоги, своєчасному та повному інформуванні обвинувачених, засуджених про порядок отримання безоплатної правової допомоги.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь