Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Які рішення прийняв виконавчий комітет

Дата: 22.04.2021 16:17
Кількість переглядів: 740

Майже тридцять важливих для жителів громади питань розглянув виконавчий комітет Городоцької міської ради під час чергового засідання, яке відбулося сьогодні під головуванням міського голови Неоніли Андрійчук.

На початку присутні розглянули та затвердили Положення про постійно діючу комісію виконавчого комітету Городоцької міської ради «Громада Городоччини» та її персональний склад.

Далі, згідно порядку денного розглянули питання: про створення Комітету забезпечення доступності осіб з інвалідністю та інших мало- мобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно - транспортної інфраструктури, затверджено відповідне Положення та склад Комітету.

Виконком розглянув і ухвалив важливі проекти рішень  служби у справах дітей міської ради, які стосувались укладання, підписання договорів оренди, дарування та представлення інтересів малолітньої дитини тощо.

З метою регулювання дорожнього руху, члени виконавчого комітету погодили встановлення та розміщення дорожніх знаків в місті Городок та в с.Велика Яромирка.

Серед планових питань, які розглянув виконавчий комітет, присвоєння поштової адреси, видачу довідок, надання дозволу на вихід в окреме будинковолодіння, погодження режиму роботи об’єктів торгівлі, зрізання зелених насаджень та інші.

Також, щоб покращити санітарно-екологічний стан території громади затвердили ряд заходів щодо участі у проведенні щорічної всеукраїнської акції «За чисте довкілля» та «Дня благоустрою» Городоцької міської територіальної громади.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному Веб-сайті Городоцької міської ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь