Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

СТАНЬ ВОЛОНТЕРОМ ПРОБАЦІЇ!

Дата: 28.04.2021 10:47
Кількість переглядів: 699

Городоцький районний сектор філії Державної установи «Центр пробації» у Хмельницькій області запрошує усіх небайдужих громадян до співробітництва у якості волонтерів пробації.

Волонтер — особа, яка є посередником між інспектором та клієнтом, що здійснює різні функції, пов'язані зі спілкуванням: побутові, культурні і т.д. Діяльність волонтерів пробації здійснюється відповідно до Закону України «Про волонтерську діяльність» з урахуванням особливостей, визначених Кримінально-виконавчим кодексом України, Законом України «Про пробацію» та нормативно-правовими актами, що регулюють організацію пробації.

Вимоги до охочих бути волонтером досить прості: вік від 18 років, бажання працювати на позитивний результат, стресостійкість, добре розвинені комунікативні навички, моральноетичні, ділові якості, прагнення допомагати іншим у вирішенні соціальних питань.

Волонтерська діяльність в пробації – це велика соціальна відповідальність та певний ризик, тому до здійснення волонтерства можуть бути допущені виключно громадяни, які це усвідомлюють та мають навички вирішення конфліктних та складних ситуацій. Кандидати у волонтери мають пройти відбір та навчання.

Просимо врахувати, що в сучасних умовах уповноважені органи пробації не наділяються ресурсами для забезпечення роботи волонтерів та компенсації їх витрат. Так само відсутні й програми компенсації шкоди, що може бути спричинена при виконанні волонтерської діяльності.

З урахуванням викладеного, запрошуємо всіх бажаючих для співпраці з уповноваженим органом пробації в якості волонтерів. Для отримання більш детальної інформації пропонуємо звертатися за такими контактами:  місто  Городок, провул. Гуменного, 2, Хмельницький районний сектор з питань пробації.

Сподіваємось, що спільними зусиллями ми зможемо забезпечити максимальну безпеку суспільства.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь