Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Городоцька міська влада не планує запроваджувати додаткові карантинні обмеження на Великдень

Дата: 28.04.2021 17:14
Кількість переглядів: 535

Городоцька міська влада не планує запроваджувати додаткові карантинні обмеження на Великдень, але закликаємо усіх жителів територіальної громади дотримуватися протиепідемічних правил.

Саме тому, напередодні Великодніх свят, у Городоцькій міській раді відбулася зустріч міського голови Неоніли Андрійчук із настоятелями храмів різних релігійних конфесій громади.

Насамперед, перед усіма присутніми виступив начальник сектору з питань цивільного захисту населення Андрій Макогон, який ознайомив учасників зустрічі з епідеміологічною ситуацією в Городоцькій громаді, проінформував священнослужителів про вимоги постанови Кабінету  Міністрів України №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» та доніс до відома священнослужителів про необхідність дотримання усіх карантинних норм, правил  та вимог під час Великодньої служби.

В свою чергу, Неоніла Андрійчук попросила настоятелів довести дану інформацію до своїх  прихожан та наголосила, що кожна людина, повинна відповідати сама за себе та за свій вибір. Також, привітала священнослужителів та усіх православних вірян з великим і світлим святом Воскресіння Христового та побажала усього найкращого.

Духовні наставники подякували міському голові та запевнили, що богослужіння вони проводитимуть в належному вигляді, дотримуватимуться маскового режиму та соціальної дистанції.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь