Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

У селі Кузьмин відкрили заклад дошкільної освіти

Дата: 17.05.2021 14:17
Кількість переглядів: 1203

   У День сім’ї, 15 травня, мрія маленьких дошкільнят із Кузьминського старостинського округу збулася. У селі Кузьмин відкрили дитячий садочок. Тепер у ньому навчатимуться 16 діток, розрахований дитсадочок на 20 вихованців.

   Для Кузьминського старостинського округу це — довгоочікувана подія. Раніше тут працювала група з короткотривалим перебуванням і діти не мали належних умов для навчання, деяким малюкам доводилося ходити до дитячого садочка пішки близько шести кілометрів. Тепер дитячий садочок будуть відвідувати діти із шести сіл — це Кузьмин, Слобідка Кузьминська, Шишківці, Варівці, Калитинці та Остапківці.

   На урочисте відкриття закладу завітали секретар міської ради Олена Гріх, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дмитро Варшавський та начальник відділу освіти Городоцької міської ради Сергій Рибак, яких  маленькі вихованці зустрічали у вишитих сорочках та з короваєм.

   Як зауважила секретар міської ради Олена Гріх, міська рада зробить усе, що в її повноваженнях, щоб дітки у цьому дошкільному закладі виховувалися за всіма європейськими стандартами і перебували у соціумі.

   "Ми сподіваємося, що день народження дошкільного навчального закладу «Подолянчик» буде таким же знаковим, як сьогоднішнє свято. Заклад буде проєвропейським і у ньому виховуватимуть соціально адаптованих особистостей", - підкреслила Олена Гріх.

  Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь