Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Водій! Не порушуй правила проїзду залізничного переїзду!

Дата: 19.05.2021 15:55
Кількість переглядів: 578

   У 2020 році на залізничних переїздах і коліях поза переїздами регіональних філій АТ «Укрзалізниця» сталося 59 випадків ДТП, у тому числі 50 випадків на переїздах і 9 на коліях поза переїздами. Внаслідок ДТП загинуло 8 осіб і 31 травмовано.

   Найбільше випадків ДТП виникло на переїздах без чергового, обладнаних сигналізацією, де сталося 35 випадків зіткнень автотранспортних засобів з рухомим складом залізниць. У цих ДТП загинуло 6 осіб і травмовано 23.

   Протягом 4 місяців 2021 року на залізничних переїздах сталося 20 випадків ДТП, в яких загинуло 3 особи і травмовано 6. Всі випадки ДТП допущені з вини водіїв автотранспортних засобів через порушення правил проїзду залізничних переїздів.

   Один із останніх випадків ДТП з потерпілим стався на регіональній філії «Південно-Західна залізниця», де 4 травня на переїзді з черговим 105 км станції Малин електропоїздом № 6625 «Київ – Коростень» було збито велосипедиста, що виїхав на переїзд перед ним, незважаючи на заборонні показники переїзної сигналізації і закриті шлагбауми. Внаслідок зіткнення велосипедист загинув.

   У порівнянні з відповідним періодом 2020 року кількість ДТП збільшилася на 1 випадок (з 19 до 20), зменшилася кількість загиблих на 1 особу (з 4 до 3) та кількість травмованих на 13 осіб (з 19 до 6).

   На перегонах, які обслуговує Хмельницька дистанція колії машиністами поїздів було вжито заходів до негайної зупинки рухомого складу для відвернення наїзду на людину в 4-х випадках. В усіх випадках вдалося попередити наїзд.

   Наїзду на транспортні засоби в межах обслуговування Хмельницької дистанції колії за 4 місяці 2021 року не було.

   Шановні водії! Не порушуйте правил проїзду через залізничні переїзди. Запам’ятайте, що об’їхавши закритий шлагбаум або не звернувши уваги на забороняючий сигнал світлофору, ви піддаєте ризику власне життя і життя інших людей!

   Життя – дуже важка розплата за безтурботність та халатність. Про це повинен пам’ятати кожен.

Джерело інформації: https://www.adm-km.gov.ua

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь