Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Системна діяльність КП "Городоккомунсервіс"

Дата: 04.06.2021 14:38
Кількість переглядів: 497

Чистота і впорядкованість території громади — це щоденна системна діяльність КП «Городоккомунсервіс». Повсякчас у різних частинах Городоцької громади бачимо їх за роботою.

За минулий тиждень бригадою аварійно-відновлювальних робіт ліквідовано прориви та замінено аварійні частини водопроводу в м.Городок по вулицях Саксаганського і Володимира Великого. На артезіанських свердловинах №3 і 4, що знаходяться в мікрорайоні «Старої греблі» були замінені насоси для безперебійної подачі води.

З настанням сприятливих погодних умов, щоб поступово вирішити найбільш відчутну для населення проблему щодо якості доріг у громаді, цього тижня провели ямковий ремонт установкою УЯР-1 по вулицях Київська, Гончара О. та Менделеєва м.Городок.

Прогрейдеровано дороги в м.Городок по вул.Лесі Українки, Володимира Великого і в мікрорайонах «Кошарна» та «Стара гребля». Прогрейдеровано та підсипано дороги в с.Підлісний Олексинець.

Виконуються роботи з відновлення і ремонту мереж вуличного освітлення по вулиці Тичини в м.Городок та по деяких вулицях в с.Лісоводи.

Крім цього, проведено значний обсяг робіт працівниками з благоустрою по впорядкуванню населених пунктів громади: обкошували траву, проводили розчистку  чагарників, впорядкували сільські кладовища та ін.

Працівники КП «Городоккомунсервіс» не лише оперативно ліквідовують аварійні ситуації, а й продовжують виконання планових робіт.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь