Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Безперервна робота підприємства «Городоккомунсервіс»

Дата: 14.06.2021 15:28
Кількість переглядів: 482

Працівниками комунального підприємства «Городоккомунсервіс» щоденно виконується робота  щодо покращення благоустрою і санітарного стану міста  та  населених  пунктів Городоцької   територіальної громади, місць  масового  відпочинку  громадян, ремонту та обслуговування  дорожньої  мережі, освітлення вулиць, озеленення, видалення аварійних насаджень,  впорядкування міського сміттєзвалища тощо.

У місті та населених  пунктах територіальної громади забезпечується функціонування й подальше вдосконалення системи збору й вивезення твердих побутових відходів.

Минулого тижня, в  місті прогрейдеровано вулиці Л.Українки, Саксаганського, а також і вулиці в мікрорайоні «Кошарня».

 Відновлено вуличне освітлення с.Кремінна та с.Новий Світ. А також, проводилися  роботи по вулиці Тичини в м.Городок відповідно до проектно кошторисної документації.

Бригада аварійно-відновлювальних робіт постійно працює над тим, щоб зменшити невиробничі втрати води, які виникають через зношеність трубопроводу, замінено запірну арматуру в Центрі реабілітації для осіб з інвалідністю. Адже коли йдеться про комфорт мешканців громади, саме з допомогою такого роду запірної арматури робітники КП «Городоккомунсервіс» можуть швидко локалізувати невелику ділянку мережі та ліквідувати пошкодження, не припиняючи водопостачання на цілий мікрорайон чи вулицю.

Ліквідовано прориви по вулицях Корольова, Гончара, Вереснева та Ватутіна. На вулиці Смотрицька замінено аварійну ділянку водогону, а також  замінено глибинний насос на артезіанській свердловині в мікрорайоні «Стара гребля». 

Проведено викачку каналізаційних стоків по вулицях Шевченка, Чкалова та провулку МКК.

Постійно  ведуться  роботи з облаштування квіткових клумб –  підготовка ділянок та  висаджування  деяких  видів   багаторічних квітів в центральній площі міста.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь